Køb Kindle e-bogslæsere og tilhørende Bluetooth højtalere fra JBL og Bose

Der er godt nyt til læseglæde danskere: Hos eBookReader.dk er det muligt at spare penge på Kindle fra Amazon, der fås som Paperwhite, den originale og flere andre. De bedste bøger kan nogle gange løftes endnu et niveau op, hvis de også læses højt af en dygtig fortæller. Dertil kunne du måske supplere dit køb af ereader med en Bluetooth højtaler.

Kindle hos eBookReader.dk – din danske e-bogslæser specialist

Der er kommet en ny Paperwhite! Den nye Kindle Paperwhite 5 fra 2021 er spækket med features, der gør den sammenlignelsesværdig. Det betyder bl.a. længere batteritid, men også en større skærm, som mange har efterspurgt. Amazon Kindle Paperwhite 4 er selvfølgelig stadigvæk at finde i sortimentet og er den dag i dag ikonisk. Køb også Kindle 10 og Oasis på tilbud hos eBookReader.dk, der er en e-mærket, dansk webshop. Køber du din e-bogslæser i forbindelse med en ny bog? Hvis ventetiden er svær, så glæd dig over, at eBookReader.dk tilbyder dag til dag-levering på Kindle og de forskellige readers. Uanset om Paperwhite 5 eller Oasis lokker, er webshoppen den rette.

Bluetooth højtaler fra Bose og JBL til salg

Mangler du en Bluetooth højtaler til at supplere din e-bogslæser? Så vil eBookReader.dk være tilstrækkelig, og du har derfor ikke behov for at kigge hos andre butikker til alle dine læsebehov. En god læsestemme højnes med unik lydkvalitet fra f.eks. en Bose Bluetooth højtaler. Bose SoundLink Revolve er en ultimativ højtaler til e-bogslæser, der giver en masse værdi for pengene. JBL og deres Xtreme 2 serie giver en højt defineret, uimodståelig lyd. Den mindre Bose SoundLink Mini 2 er et populært hit hos dem, der ønsker en kompakt trådløs Bluetooth højtaler med masser af stjernespækket lyd. Bemærk, at disse modeller ikke kun er begrænset til e-bogslæsere. Med trådløs forbindelse er de selvfølgelig også i stand til at fange tablets og smartphones.

Webshoppen eBookReader.dk burde være det første stoppested hos læseglade danskere, der kigger efter en af de lækre Kindle modeller eller en Bluetooth højtaler. I samme hammerslag kan du også med fordel købe en Bluetooth højtaler som en af de omtalte fra Bose og JBL.

Lignende indlæg