Køb vægtveste, CrossFit hammere og mere i fitness udstyr hos Sidea.dk

Den klassiske CrossFit hammer er en fast del af mange kendte rutiner og en uundværlig del af ethvert CrossFit center med respekt for sig selv. Sidea.dk har alt til funktionel træning og fører derfor også vægtveste, push-up barer, CrossFit slæder m.fl. Private kan få rentefri finansiering.

CrossFit hammer fra italiensk kvalitetsmærke

En CrossFit hammer (også kendt som gym hammer eller træningshammer) er en tung hammer, der giver en god, alsidig øvelse. CrossFit handler om at opbygge en alsidig atlet, der er i stand til at modstå enhver udfordring. En CrossFit hammer træner både udholdenhed, styrke og koordination, og derfor er det en populær bestanddel i forskellige WOD’s. CrossFit hammeren er også et populært indkøb for folk med fokus på funktionel træning derhjemme. Private såvel som firmaer kan med fordel handle træningshammere på www.sidea.dk.

Effektiv træning med en vægtvest fra www.sidea.dk

En vægtvest gør det muligt at tilføje noget ekstra vægt til diverse øvelser, uden at denne vægt funktionelt hindrer dig. Hvis man vil skrue intensiteten op, kan man prøve at tage en vægtvest på til en af de typiske træningsrutiner, man benytter sig af. Den ekstra modstand er med til at udfordre din krop på en måde, der giver fantastiske træningsresultater. Husk, at konsultere med en træningsekspert, inden du benytter en vægtvest til din almindelige træning, eller hvis du på nogen som helst måde begiver dig ud i en uvant træningsform.

Vægtvesten er til dem, der ønsker maksimalt træningsudbytte, og den er derfor ikke så mærkeligt også populær inden for CrossFit. Kigger du efter en vægtvest i seriøs kvalitet? På www.sidea.dk finder du en vægtvest med mulighed for at tilføre alt fra 5-38 kg. Træn i ægte militærstil. Har du behov for andet funktionelt træningsudstyr, som CrossFit slæder, ringe, ankeludstyr eller kettlebells? Så kontakt Sidea.dk, eller se deres flotte sortiment online. De tilbyder også paralletes, fitness bands, sandsække m.m. i den brede overkategori, ligesom du også har adgang til vægtstænger, dumbells etc. inden for styrketræning hos webshoppen bag det stærke italienske brand.

Lignende indlæg