Fragtopgaver.dk tilbyder miljøvenlig transport af dine varer ved hjælp af fragtmænd

Hos Fragtopgaver.dk har man udtænkt en smart, billig og miljøvenlig transport, ved at få en fragtmand, der i forvejen kører samme rute, til at medtage en smule ekstra gods og få pladsen i fragtvognen udnyttet bedst muligt.

Få leveret dine varer af fragtmand

Fragtopgaver.dk har udtænkt et innovativt og miljøbevidst koncept, der tilbyder kunderne en nem, billig og miljøvenlig løsning. Ved at udbyde din opgave til flere fragtselskaber, kan dine varer komme med en fragtmand, der i forvejen skulle transportere gods på samme rute. Ved blot at skulle medbringe en smule ekstra gods i fragtvognen, udnyttes pladsen bedre, miljøet spares og fragtmanden kører samme rute, som han alligevel ville have gjort. I sidste ende sparer fragtvirksomhederne tid og plads og du sparer penge. Virksomheden har flere års erfaring og deres service er således i top til at håndtere dine behov og tilbyder billig transport, så de varer du køber i en anden del af landet på f.eks. brugtmarkeder, nemt og billigt kan leveres hos dig til en overkommelig pris. Er du vognmand, har du også mulighed for at tilmelde dig på virksomhedens hjemmeside, og være med til at byde ind på opgaver. Se mere her: www.fragtopgaver.dk.

Miljøvenlig transport

Fragtopgaver.dk startede for snart 10 år siden med tanken om at skabe en mere miljøvenlig transport af varer, ved at udnytte den allerede eksisterende infrastruktur bedre. Virksomheden har således specialiseret sig i, i samarbejde med et stort antal fragtvirksomheder, at sende dét gods du ønsker transporeret med en fragtmand, der i forvejen ville køre samme rute og har overskydende plads i varevognen. Ved således ikke at skulle sætte ekstra fragtvogne ind, men udnytte den uudnyttede plads, er virksomheden i stand til at tilbyde miljøvenlig transport til en af markedets allerbedste priser. Så når har købt noget på dba i en anden del af landet eller din virksomhed skal sende en vare med ukurante mål afsted, kan du nu spare turen retur for at hente eller bringe, og i stedet få det leveret til billige penge. Med al den handel der konstant foregår på tværs af landet og verden, er miljøvenlig transport en vigtig overvejelse. Og så er det endda markedets til markedets bedste pris. Besøg deres hjemmeside, læs mere om miljøvenlig transport og få et uforpligtende tilbud: www.fragtopgaver.dk

Lignende indlæg