Sandnes Kos og Navia Tinna – Til ren og skær afslapning og strikkeglæde

Bestil Sandnes Kos og Navia Tinna garn online. Siki Garn & Helse ApS sælger garntyper fra velrenommerede mærker. Vi strikker selvfølgelig for at skabe nogle skønne ting til os selv og dem, vi holder af. Mange af os strikker dog især pga. selve processen. Der er noget afslappende ved at tage strikketøjet frem, og man kan gøre det i kombination med andre ting – i toget, foran fjernsynet etc.

Navia Tinna fås i farveskiftende kvaliteter på sikigarn.dk

Strikkeglæde er noget, som mange danskere kan nikke genkendende til. Det er muligt at falde til ro og hvile sig, imens man strikker til det julegaven, dåbsgaven eller den perfekte efterårscardigan til en selv. Hos Siki Garn & Helse ApS fører de forskellige mærker og garntyper. Du kan f.eks. købe Navia Tinna garn med farveskift. Det farveskiftende garn giver et nyt element, som tilfører en form for magi i tøjet. Det er en fryd at strikke med Navia Tinna garnet, og sikigarn.dk har et stort udvalg. Navia Tinna er ikke den eneste serie fra mærket, der føres. Udover Navia Tinna finder man også Fipa, Uno, Duo Trio og deres unikke strømpegarn.

Sandnes Kos garn egner sig til børnetøj såvel som voksentøj

Serien Kos er populær. Siki Garn & Helse ApS forhandler derfor også et bredt udvalg af Sandnes Kos garn på hjemmesiden, der både kan anvendes til mindre og større beklædningstyper. Essensen af Sandnes Kos er 62 % baby alpaka, 29 % nylon og 9 % uld. Anvend det både til tøj til voksne og børn, og skab en blød tekstur. Du kan vælge farver som himmelblå, beige, klementin og grå mel. Sandes Kos garn er perfekt til det kommende strikkeeventyr. Typisk levering hos Siki Garn & Helse ApS er 1-3 dage, så du kommer ikke til at skulle vente længe for at komme i gang.

Se sortimentet af garn fra Sandnes Kos og Navia Tinna serierne på sikigarn.dk, der besidder nogle kvaliteter, der er svære for andre brands at matche.

Lignende indlæg