Tapas menu og catering til firmaevents og private fester

Elsker du tapas? Bestil tapasanretninger til din firmafest eller privatfest. Book catering online hos Madkonceptet, der tilbyder lækker diner transportable i København til gode priser. Der er stor forskel på cateringvirksomheder, og madkonceptet.dk ligger i den høje ende af kvalitetsskalaen, når man kigger på hele Hovedstadsområdet.

Tapas menu med levering i København – Klik ind madkonceptet.dk

En tapas menu til firmafesten eller privatfesten er et glimrende indslag, som skaber en casual stemning, der passer perfekt ind til et væld af arrangementstyper. Madkonceptet er en af Københavns førende eksperter i tapas ud af huset. Det betyder, at du frit kan vælge imellem et hav af varme og kolde retter samt tapasdesserter som diner transportable på madkonceptet.dk. Smagen af det spanske køkken kan leveres til din adresse. Sammensæt din egen tapas menu, og få lækker spansk finger-food, som du vil have den. Se en samlet liste over alle de mulige retter på www.madkonceptet.dk, og lav din egen tapas menu allerede i dag.

Sund catering til firmafester samt privatfester – Kvalitetsmad fra Madkonceptet

Madkonceptet tilbyder catering til alle typer firmafester og privatfester. På www.madkonceptet.dk kan du bestille 3 retters menu, brunch, påskefrokost, julefrokost, nytårsmenu og mad til andre begivenheder. Det er let at tage højde for veganere, vegetarer osv., når man bestiller catering hos denne virksomhed, som leverer i hele København. Bestil diner transportable til konfirmation, studenterfest, fernisering, reception, firmaevent etc. online, og få lækker mad til døren, der er lavet fra bunden af. Vælg imellem mange retter, og bestil også frokostordninger til virksomheder på hjemmesiden. Denne specialist i catering til privatfester og diner transportable til firmaer heriblandt firmafrokost har en lange liste af kunder grundet den konstant høje kvalitet og eksklusive anretninger, der holdes op med en relativt god pris!

Bestil catering fra en af de førende i KBH – nemlig Madkonceptet. På madkonceptet.dk er det bl.a. muligt at bestille tapas ud af huset samt diner transportable til private fester og firmafester online. Det er også muligt at tilmelde din virksomhed i hovedstaden en lækker firmafrokostordning med sund og nærende mad.

Lignende indlæg