Proteinboller og glutenfrie muffins – Smagfuldt bagværk fra Protein Baker

Lav dine egne lækre proteinboller med bolleblandinger, der kan bruges til at bage proteinrige frokostboller og brød. Bag også dine egne glutenfrie muffins med en bageblanding fra Protein Baker.

Lav dine egne proteinboller – Nemt og lækkert!

I den travle hverdag er det fedt med noget lækkert og sundt i hverdagen, som man altid har tid til at lave. Protein Baker har udviklet bageblandinger til proteinboller, der er lige til at bage. Forberedelsestiden er meget kort, men resultatet er solidt. Bag dine egne proteinboller uden gluten med en af disse mixes fra proteinbaker.dk. Den samme bageblanding kan også benyttes til brød. Bag lækkert uden alt besværet. Proteinboller og proteinbrød fra www.proteinbaker.dk kommer også til at blive et hit blandt gæsterne til søndagskaffen. Server dem for venner og familie, eller nyd selv en omgang proteinboller med mulighed for at tage resten med i madpakken med en skive pålæg indeni. De egner sig perfekt til frokostboller, der også er et hit blandt børnene. Se også bageblandingerne til scones, pizza, kager og meget mere på hjemmesiden.

Bageblandinger til glutenfrie muffins

Leder du efter en god opskrift på glutenfrie muffins? Bestil en bageblanding til at bage glutenfrie muffins uden tilsat sukker. Protein Baker tilbyder mange muligheder uden gluten til at bage lækkerier, selvom man er glutenallergiker. Firmaet har over en længere tid testet i køkkenet for at skabe de perfekte, glutenfrie muffins, og resultatet taler for sig selv. Prøv de saftige og velsmagende glutenfrie muffins fra Protein Baker, der smager af noget, men som har en langt sundere ernæringsprofil end almindelige kager. Smag de lækre choko muffins uden gluten, eller sæt tænderne i den friske vaniljevariant. Det høje proteinindhold er med til at sikre en sundere og mere velrundet ernæringsprofil. Det bedste af det hele: Det tager kun fem minutter at forberede dem! Bestil lækre kager fra proteinbaker.dk.

Elsker du smagen af nybagt brød? Køb bageblandinger til proteinboller og glutenfrie muffins fra www.proteinbaker.dk, der gør det nemt at lave lækkert og sundt bagværk!

Lignende indlæg