Tagrens og algefjerner – Nanostone A/S

Nanostone A/S er eksperter i tagrens, facaderens og fliserens. Hvis du leder efter en algefjerner til fliser, så læs med her.

Algefjerner til fliser – Hvad er mest effektivt?

Har du problemer med alger på dine fliser og måske endda flisepest? Flisepest skyldes en lav-art, som bosætter sig i algerne på fliserne samt i sprækkerne, og det giver en kedelig overflade, som bliver ekstremt glat, når den bliver våd og derfor er det ikke bare grimt, men også irriterende at have flisepest på terrassen. Hvis du leder efter en algefjerner til fliser på nettet, så skal du overveje at henvende dig til fagfolk i stedet for selv at prøve. På den måde får du et resultat, som sikrer dig flotte rene fliser i op til 15 år. Nanostone A/S renser fliserne med børsterotation og vandtryk, men undgår højtryksspuling, da det slider på overfladen. Derefter bruger de en algefjerner til fliser, som dræber de usynlige sporer og på den måde sikrer at algerne ikke vokser frem igen med det samme. Derefter nanobehandler de fliserne og giver dem en vandafvisende imprægnering. Det er den bedste og mest langsigtede algefjerner til fliser, du kan få.

Mere om tagrens på nanostone.dk

Nanostone A/S yder også professionel tagrens, og hvis taget trænger til nyt liv, så kan du finde hjælp hos dem. Deres landsdækkende service giver dit tag en grundig tagrens og derefter en algebehandling, som langsomt men sikkert fjerner alle spor og sporer fra algerne i løbet af 5-8 måneder. Bagefter vil dit tag være rent og smukt, og det vil give taget helt nyt liv. En grundig tagrens udført at professionelle sikrer dig et langsigtet resultat. De imprægnerer også dit tag med et nanomiddel, som gør det vandafvisende og på den måde undgår du nye algeangreb i fremtiden. Læs mere om deres landsdækkende service på nanostone.dk, hvor du kan finde hjælp til selv besværlige opgaver med ekstremt medtagede tage. De har mange års erfaring og bruger miljøvenlige metoder og skånsomme midler til at sikre de bedste resultater. Du kan få et uforpligtende tilbud, hvis du kontakter dem, og det vil dit hus sikkert blive glad for, for et beskidt tag er også et usundt tag.

Lignende indlæg

Lækker catering til nytår og julefrokost

Inde på madkonceptet.dk har du muligheder for at vælge cateringløsninger til livets højtider som f.eks. jul og nytår. Bestil nytårsmad og julebuffet ud af huset, og få mere tid på dagen til at nyde den i fulde drag. Det er diner transportable af bedste kvalitet, hvor råvarerne er nøje udvalgte. Der leveres i hele København!