Læs mere om tvangsfjernet børns rettigheder og børns rettigheder ved tvangsanbringelse her

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK ved alt om børn rettigheder ved tvangsanbringelser. Hvis du står overfor at blive tvangsfjernet fra din familie, så læs med her om dine rettigheder.

Sager om tvangsfjernet børn

Hvis du står overfor at blive tvangsfjernet fra din familie på grund af mistrivsel og du er fyldt 12 år, så har du altid krav på en gratis advokat, som kommunen betaler. Og du må helt selv vælge. ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK er specialister i sager om tvangsfjernelse og kan hjælpe dig med at sikre, at dine rettigheder bliver overholdt og at kommunen lever op til sine forpligtelser. I en sådan sag vil der altid skulle blive foretaget en børnesamtale, som har til formål at høre barnet om dets interesser. Det kan være du er enig i, at du ikke trives hos din familie, og det kan også være du er uenig. Hvis du bliver tvangsfjernet fra din familie, så kan du blive anbragt hos en netværksfamilie, som er en familie, som kender din egen familie – fx nogle venner eller dine bedsteforældre. Du kan også blive tvangsfjernet og anbragt hos en plejefamilie, som selv har børn og som er uddannet i at tage imod børn og gøre dem til en del af deres familie på lige fod med deres egne børn. Du kan også blive anbragt i en institution med andre unge i samme situation som dig. Hvis du er uenig i kommunens beslutning, kan du altid klage og anke din sag. Læs mere på tvangsfjernet.com.

Børns rettigheder ved tvangsanbringelse

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK har specialiseret sig i børns rettigheder ved tvangsanbringelser, og hvis du står overfor sådan en sag, så er de et godt valg, når du skal vælge gratis advokathjælp som barn eller forældre. Som barn har du ret til at blive hørt i sagen, så dine egne interesser plejes, og du skal have en advokat, som du kan være fortrolig med og til hvem du også kan sige de ting, som du ikke kan snakke med dine forældre om. Disse advokater sikrer, at børnenes rettigheder overholdes ved tvangsfjernelser.

Lignende indlæg

Alt fra advokater i tvangsfjernelse til gratis advokathjælp til frivillig anbringelse

Hvis du står i en uoverskuelig situation, der har at gøre med tvangsfjernelse, anbringelse eller lignende, bør du altid søge professionel hjælp. Dette er du sikker på at finde hos www.tvangsfjernelse.com, som er et team af specialiserede advokater i tvangsfjernelse. Derfor skal du ikke tøve med at søge gratis advokathjælp til frivillig anbringelse eller en […]