Pynt haven, eller læg pæn indkørsel, med stenmel og granitskærver fra ekrag.com

Skal du have lagt indkørsel, eller pyntet lidt i haven? Så vil det være en god ide at lægge vejen ind forbi www.ekrag.com, for at finde det rette materiale. De har et udvalg af blandt andet stenmel og granitskærver, der begge kan give en flot detalje på gangstier, såvel som rundt om bedene.

Med sort hyperite stenmel kan du få flotte detaljer på gangstier og i haven

Er du på udkig efter det rette til gangstier? Eller måske er du interesseret i at noget skal omkranse bedene? Så vil stenmel fra E. Krag Råstoffer A/S være lige det du søger. Det er det finkornede materiale, som kommer fra granit nedknusning. Med den høje bæreevne har stenmel rigtig mange anvendelsesmuligheder. Det kan blandt andet anvendes ved petanquebaner, udfyldning af fuger og til gangstier. De har stenmel i flere typer, farver og størrelser. De har blandt 0-2 mm sort Hyperite stenmel og 0-2 og 0-5 mm natur stenmel. Du kan lære meget mere om deres produkter på siden, eller ved at snakke med dem. Find kontaktoplysningerne på www.ekrag.com, hvis du har brug for stenmel til dine projekter.

Læg mørk Rønne granitskærver i gårdspladsen, for et flot og velkommende resultat

Når du har behov for at lægge indkørsel, gårdsplads eller skal have noget dekorativt i haven, så brug granitskærver. Du kan finde et stort sortiment hos E. Krag Råstoffer A/S. De får det fra deres lagerplads på Aabenraa havn. Du kan finde et varieret udvalg af granitskærver, i mange størrelser og farver. Du kan derfor også få granitskærver i sort hyperite, rød Gøteborg og mørk Rønne, i blandt andre typer. Det giver flotte detaljer i bede, på gangstier eller indkørsler, så du kan få det helt rigtige, ude foran ejendommen. Granitskærver kommer fra Sverige, Norge og Bornholm, i flotte nuancer. Hvis du har behov for granitskærver, så tag ind forbi www.ekrag.com, og lær mere om dem. De kan også hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om granitskærver, eller nogle af deres andre produkter.

Lignende indlæg