På udkig efter rosmarinolie eller æteriske olier med gode egenskaber? Så besøg hedenhus.dk

Hvis du overvejer at indføre mere økologi i din hverdag, men frygter, at det bliver en for dyr affære, kan www.hedenhus.dk hjælpe dig lidt på vej. Her finder du nemlig altid en bred vifte af forskellige olier og smør af økologisk kvalitet til skarpe priser. Olierne og smørret kan anvendes til en lang række forskellige formål, hvorfor Hedenhus er et nemt sted at starte, når det kommer til økologi i din hverdag. Tjek selv sortimenter af bl.a. rosmarinolie og æteriske olier m.m. ud i dag.

Bland rosmarinolie og basisolie fra Hedenhus

Rosmarinolie er en populær olie, som Hedenhus forhandler i 100 % økologisk kvalitet. Rosmarinolien er god i anvendelse i bl.a. kosmetik. Når du køber rosmarinolien som koncentrat hos Hedenhus, er det vigtigt at vide, at den ikke må anvendes på huden, før den er blandet op med en basisolie eller med vand. Desuden er rosmarinolie udelukkende til udvortes brug. Læs mere om, hvad du kan anvende rosmarinolie til hos Hedenhus, hvor du har mulighed for at bestille den mængde af olien, som du har brug for.

Æteriske olier til både krop og sjæl

Æteriske olier ligger inde med en lang række forskellige skønne egenskaber, som du ikke kan gå glip af. Besøg derfor Hedenhus, som ligger inde med et af markedets bredeste sortimenter af økologiske æteriske olier. Hvad end du leder efter en æterisk olie, som skal hjælpe din krop, din sjæl eller begge dele, finder du det her. Find bl.a. æteriske olier til afslapning og afstressning, til ømme muskler og led eller noget helt andet. Du kan selv læse mere om, hvad den enkelte æteriske olie har af funktioner. Du finder alverdens aromaer i verden af æteriske olier, såsom rose, lavendel, basilikum og citron m.fl.

Hedenhus er stedet, du altid finder økologisk olie og smør til skarpe priser.  

Lignende indlæg