Ny bil fra udlandet: Sådan får du nem hjælp til at vurdere afgiften

Tyske biler, italienske biler, franske biler, amerikanske biler. Udlandet kan noget med biler. Og måske du står i en situation, hvor du har fundet din ønskebil og nu skal have den hjem til Danmark. Læs med her og find ud af, hvordan du kan undgå lang sagsbehandlingstid ved vurdering af afgift af biler. 

Du har fundet drømmebilen i udlandet: Hvad nu? 

Du har været på bilmesse eller fået et godt tilbud på en bil. Nogle gange kan det betale sig at købe bil i udlandet. Det kan være prisen, en særlig model eller en decideret sjælden bil. 

Nu gælder det den økonomiske kabale og logistikken med at bringe bilen til Danmark. VURDERING AF AFGIFT af biler kan være en langsommelig proces og derfor kan det give fin mening at hente professionel hjælp hos f.eks. NEM-autoimport. De er specialiserede i hurtigt at tage sig af de kedelige spørgsmål, så du hurtigt kan få glæden af din nye, fine bil uden slinger i valsen. 

Hvad er registreringsafgift ved køb af bil i udlandet?

Registreringsafgiften er den afgift, der er knyttet til at registrere bilen i Danmark, så den kan få dansk nummerplade. 

Afgiften tager højde for, hvad lignende biler koster i Danmark. Oveni kommer udgift til nummerplader, som du også kan få vejledning i. Der er nemlig en række hjælpsomme smutveje, når det gælder køb af nummerplade. Det er hovedsageligt at få pladerne i en synshal. 

Hurtig vurdering af afgift af biler er væsentlig 

Fordelen ved at bestille en vurdering af afgift på biler er, at du tjept er videre ude på vejene. 

Hvorfor ikke komme i gang i en fart? Det er selvfølgelig muligt at få en vurdering af afgift af biler hos vores helt egen SKAT. Men her kan behandlingstiden vise sig at være lang. Hos en privat udbyder som NEM-autoimport, kan de gøre det på helt ned til 2 timer. Selvfølgelig i gældende arbejdstid. 

Hurtig respons har den meget vigtige fordel, at du ved, hvad du kan regne med. Afgiften kan nemlig ændre sig over tid, da den forholder sig til et matchende bilmarked i Danmark. Og selvfølgelig betyder prisen noget. 

Den private udbyder kan opgive den fulde pris for både servicen og afgiften med bindende vurdering helt op til 30 dage. Det er supernemt og gennemsigtigt, hvilket gør dit nye bilkøb både nemmere at overskue og mere bekvemt. 

Held til med vurdering af afgiften af din nye bil. Og god køretur.

Lignende indlæg

Få succes med tomatfrø fra Frøbutikken

At plante tomater selv er en fantastisk måde at bringe friske, saftige tomater direkte til dit bord. Med de rette tomatfrø og lidt pleje kan du nyde en rig høst hele sommeren. Hos Frøbutikken finder du frø i god kvalitet til tomater og andre lækre grøntsager, også i økologisk udgave. Plant tomater med tomatfrø af […]