Bruger du dine krydderier rigtig?

Paprika, karry, Tikka Masala, oregano og timian. De dufter fantastisk og smager himmelsk – hvis man altså bruger det rigtig!

Synes du, at du er rundhåndet til at krydre din mad, men smager den stadig som at stikke tungen lige ud af vinduet, så kan det godt være fordi, at du bruger dine krydderier forkert. 

Læs med i denne artikel og find ud af, hvordan du udnytter dine krydderier og får mest mulig smag i din madlavning.

Hav styr på dine go-to spices

Står der kun salt og peber på krydderihylden? Så er det tid til en opdatering.

Besøg T.I. Krydderier og fyld din indkøbskurv op med de bedste krydderier. Vær ikke bange for at eksperimentere med nye blandinger af indiske- eller mexicanske krydderimix. Krydderiblandinger giver dig nemlig mere end én smag i samme pakke, så du kan give maden masser af saft og kraft med blot en halv teskefuld stærk grill- eller bacon krydderi. 

Smid det gamle krydderi ud

Nej, du bliver ikke syg og dårlig af en gammel bøtte spidskommen. Men hvis den har stået inde i køkkenskabet i flere år, så kan den godt have mistet sin smag. 

Selvom krydderier ikke som sådan bliver “for gamle”, så kan smagen og kvaliteten godt gå af dem, hvilket kan resultere i, at din mad ikke rigtig smager af noget, selvom den er velkrydret.

Fugt ødelægger dine krydderier

Fugt er en dræbende faktor for dine krydderier. Hvis der går fugt i dem, så ødelægger det smagsstyrken. Derfor er det ikke ligemeget, hvor du opbevarer dem henne. Det bedste du kan gøre er, at sætte dem i små tætlukkede glas, som står gemt væk i en skuffe. 

Selvom de ser fine ud på display, så kan damp fra madlavningen sive op og gøre krydderierne fugtige.

Vær ikke bange for at eksperimentere

En anden grund til, at din mad er begyndt at smage kedeligt er, at du simpelthen ikke er vovet nok med dine krydderier. 

Vær ikke bange for at prøve nye ting af, som for eksempel asiatiske eller mexicanske krydderblandinger. 

Tag et kig i udvalget hos T.I. Krydderier og gå på opdagelse i et kæmpe udvalg af Bombay karry, Calcutta karry m.m. På deres webshop kan du købe krydderier fra hele verden og alt sammen i tiptop kvalitet. Når kvaliteten er i top, så er smagen det også, så du kan godt vinke farvel til din kedelige mad.

Lignende indlæg

Gør din virksomhed attraktiv med en frokostordning til virksomheder

At have en frokostordning til virksomheder kan være en af de mest effektive måder at forbedre både medarbejdertilfredsheden og produktiviteten på arbejdspladsen. Ved at tilbyde lækre og nærende måltider hver dag skaber I et positivt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig værdsatte og motiverede. Fordele ved en frokostordning til virksomheder En frokostordning til virksomheder har mange […]