Find nye og brugte 20 fods containere hos DC-Supply

Har du behov for et større udvalg inden for 20 fods containere? Så er DC-Supply A/S et godt sted at starte jagten på såvel nye som brugte modeller.

En 20 fods container kan rumme 32 m2 og måler L 6058 mm x B 2438 x H 2591 mm. Det er en modeltype, der egner sig både til større gods på f.eks. byggepladsen, ligesom den kan bruges til offshore-løsninger.  

Løsningerne hos DC-Supply spænder over både standardmodeller til skræddersyede løsninger, hvorfor det kan være en god idé at se nærmere på mulighederne og derefter indhente et personligt tilbud på køb eller udlejning af 20 fods containere.

Hvorfor bør du vælge DC-Supply som leverandør?

DC-Supply er container eksperter og har været på markedet i mere end 40 år og arbejder under mottoet ”Ingen afstand er for stor – og ingen for lille”.

Det er en dansk virksomhed, der leverer løsninger til hele verden, hvilket også siger en del om den store ekspertise, du får med i købet. Efter eget udsagn har virksomheden både været med til at bygge TV-studier, hangartelte, hundekenneler og alt derimellem, så måske er netop dit projekt det næste i rækken.

Samtidig kan du både vælge køb og leje af 20 fods containere hos DC-Supply, alt efter hvad der passer bedst til den konkrete situation. Det giver dig masser af alternativer.

De forskellige modeller er alle forarbejdet i robuste materialer, der kan klare flere års brug. Du kan også finde isolerede containere til f.eks. køle- og fryseelementer.

Har du overvejet, hvilken designløsning du ønsker?

En 20 fods container er langt fra blot en firkantet kasse til opbevaring. Den kan leveres i adskillige varianter som med sidedørsåbning, dobbeltdøre, flat rack og high cube. Den ideelle løsning afhænger helt og holdent af, hvad der skal opbevares. Er der f.eks. tale om tungt gods, skal det være nemt at kunne få adgang til at læsse varerne, og der kan her være behov for flere døre samt for en praktisk placering.

Der kan også være særbehov ved opbevaring af farlige væsker.

Så tænk over, hvad der passer bedst til dine behov – eller indhent rådgivning fra DC-Supply.

Har du behov for midlertidige kontormoduler eller skurvogne?

DC-Supplys 20 fods containere kan bruges på adskillige måder foruden opbevaring. De er også et perfekt valg til beboelse, midlertidige kontormoduler eller som skurvogne og mandskabsvogne på byggepladsen. En af valgmulighederne er f.eks. mandskabscontainere til 8 personer, der kan anvendes til både bad, toilet og omklædning.

Lignende indlæg

Træpiller fra Pillemadsen.dk

Træpiller er blevet et populært valg for mange, der søger pålidelig og effektiv brændsel til deres varmesystemer. Der er lang tradition  for brugen af træ som energikilde her i Danmark, og træpiller tilbyder en robust løsning, der imødekommer behovet for konstant varmeforsyning i mange hjem og virksomheder. For dem der ønsker at få adgang til […]