Dæk op med Anna Von Lipa service og vaser fra Remix by Sofie

Hos Remix by Sofie får du kvalitet til gode priser. Deres flotte udvalg af håndlavet keramik og håndblæst glas er til dig, der er glad for indretning, strålende farver og flotte mønstre. Find derfor eksempler på kulørte bordopdækninger og flot Anna Von Lipa service på www.remixbysofie.dk og gør et godt køb allerede i dag!

Pæn og kulørt borddækning med Anna Von Lipa service

Et af de populære mærker, der forhandles hos Remix by Sofie er Anna Von Lipa. Der er mange grunde til at Anna Von Lipa service har vundet popularitet hos den flotte webshop; for eksempel de flotte farver. Anna Von Lipa service passer nemlig perfekt til tidens trends inden for kulørte bordopdækninger, da deres smukke vandglas, vinglas, kander og vaser alle kommer i fantastiske farver, former og mønstre. Mærket selv drives fra Tjekkiet, hvor de mange produkter ligeledes produceres. Dette gøres i samarbejde med et af de ældste og dygtigste glaspusterier, der laver de mange smukke og kulørte kollektioner af glasprodukter fra Anna Von Lipa i hånden. Anna Von Lipa service er derfor altid signeret af menneskehænder, i modsætning til meget andet glas, der tydeligt er fremstillet af robotter og maskiner. Hos Remix by Sofie forhandles Danmarks største udvalg af glas fra Anna Von Lipa. For eksempel fås de populære Mix&Match-glas i mere end 100 forskellige varianter.

Pynt hjemmet med blomster i Anna Von Lipa vaser

Ligeledes føres Anna Von Lipa vaser hos Remix by Sofie. Disse vaser er et andet produkt, der tydeligt refererer til den smukke tradition for mundblæst tjekkisk glas. De flotte Anna Von Lipa vaser kommer nemlig i en lang række forskellige udformninger, der alle giver den særlige følelse som håndlavede produkter giver, når man står med dem i hånden. Det mest karakteristiske ved Anna Von Lipa vaser er dog nok de stærke farver, unikke former og mange forskellige designs. Hos Remix by Sofie forhandles derfor en lang række af vaser fra Anna Von Lipa, sådan at sortimentet dækker bredt. Du kan derfor sagtens finde Anna Von Lipa vaser som kuglevase i grønt pindsvineglas, en Elipsevase i klart swirlglas eller en af de mange andre kombinationer af form, glastype og farve. Det er derfor heller aldrig et problem at finde præcis det Anna Von Lipa glashåndværk, der passer netop din indretning. Du kan nemlig dække spisebordet op med blomster i flotte Anna Von Lipa vaser uanset om du er til afdæmpede farver og simple former, eller skrappe farver og vilde teksturer.

På www.remixbysofie.dk kan du se billeder af det flotte sortiment, samt læse mere om leveringsmulighederne, der ofte ikke tager mere end 1-3 dage.

Lignende indlæg