VejlesAuto udfører serviceeftersyn og udbedrer forsikringsskader på biler

For de fleste personer og familier vil bilen være en af de helt store investeringer man gør sig, som regel kun overgået af boligen. Derfor er det selvfølgelig også en god ide at passe på den investering, så man har glæde af den i lang tid frem. En måde at passe godt på ens bil, er ved at få foretaget et serviceeftersyn en gang imellem.

Et serviceeftersyn af bilen klares ganske let hos en fabriksgaranti godkendt mekaniker

I EU er der et lovkrav om at man selv frit må vælge den mekaniker, som opretholder bilens fabriksgaranti med serviceeftersyn. Dog skal denne mekaniker opfylde en række krav, for at kunne foretage eftersynet af din bil således at fabriksgarantien opretholdes. Er du bosat omkring Vejle egnen, er et oplagt at få lavet et serviceeftersyn hos www.vejlesauto.dk. De har lang erfaring i branchen, og ved hvordan man sørger for at holde biler godt kørende. Mekanikeren sørger selvfølgelig både for at bruge enten originale dele, eller kvalitetssvarende dele, samt for generelt at overholde de forskrifter der kræves, for at fabriksgarantien på ens bil opretholdes. Man er kort sagt i rigtig gode hænder, hvis man lader autoværkstedet stå for serviceeftersyn af ens bil. Som en ekstra service hos mekanikeren stiller de en gratis lånebil til rådighed, imens ens egen bil serviceeftersynes. Den skal man dog lige sørge for at booke, samtidig med at man bestiller tid til et serviceeftersyn hos dem, hvis man ønsker det.

VejlesAuto tager sig også af forsikringsskader på bilen, hvis uheldet er ude

Udbedring af forsikringsskader på biler i Vejle varetager man også hos VejlesAuto. Har uheldet været ude, men er skaden heldigvis til at reparere, sørger værkstedet for at det klares nemt og uden unødvendige meromkostninger. Det synes i høj grad at være et mål for bilværkstedet, at være en mekaniker som kunderne kan stole på; ikke at være et sted hvor man skal bekymre sig om at blive taget ved næsen, eller for om prisen nu også er rimelig, uanset om det gælder udbedring af en forsikringsskade på ens bil eller en anden type reparationer af bilen. Har man brug for et rudeskift på sin bil, f.eks. i forbindelse med udbedring af forsikringsskade på bilen, har mekanikeren en erfaren, ekstern montør der kommer forbi værkstedet og klarer den type opgaver. Han har været rudemontør siden 2008, og har således skiftet over 10.000 bilruder. Han vil derfor helt sikkert også kunne skifte ruden på din bil, uanset om det drejer sig om en forsikringsskade på bil, eller ej.


Ligesom ved serviceeftersyn, har man mulighed for at booke en gratis lånebil, hvis man får foretaget udbedringer af forsikringsskade på bilen hos VejlesAuto.

Lignende indlæg