Udsøgte kontinentalsenge fra Jensen Beds, Carpe Diem mv.

Drømmer du om en ægte luksusseng? Schwarz Senge sælger kontinentalsenge i eksklusiv kvalitet fra Jensen beds, Getama, Carpe Diem m.fl. online og i deres fysiske butik. På Østerbro kan du også få en rygtest, der ikke koster noget.

Flotte kontinentalsenge i komfortable materialer hos Schwarz Senge

Der er rigtig mange, som kommer ind i Østerbro sengehuset, og spørger efter kontinentalsenge. Det er nemlig en af de foretrukne sengetyper ikke blot i DK, men også i resten af verden. Man kan købe dem i alle prisklasser, men det giver sjældent mening at gå for langt ned på prisen. Fordi så har man et begrænset sortiment fra de mindre populære mærker at vælge imellem, og det kommer i sidste ende til at påvirke søvnen. Kontakt derimod et ægte sengehus med bred faglighed inden for kontinentalsenge og søvn. Deres rygtest er rigtig god til at vejlede individuelt, og deres udvalg indeholder eksklusive kontinentalsenge fra de bedste mærker af som Carpe Diem, Dunlopillo og Getama. Der sælges ikke kun kontinentalsenge, men selvfølgelig også de utroligt populære elevationssenge samt boxmadrasser med sengestel.

Jensen Beds er lig norske senge i højeste kvalitet

Senge fra Jensen Beds byder på ren luksus. Både deres kontinentalsenge og elevationssenge er værd at sætte nogle ord på. Det er et luksusmærke, hvor man virkelig får noget for prisen. Denne norske virksomhed fra Svelvik har udmærket sig ikke blot i deres eget land, men er nu også ved at vinde markedsandel i DK og andre lande. Det er den høje kvalitet, men også de flotte designs, der tillokker. Jensen Beds er simpelthen i en klasse for sig selv. Du kan med fordel få lavet en rygtest hos Schwarz Senge, hvis du er interesseret i Jensen Beds.

Er det tid til at investere i din drømmeseng? Schwarz Senge sælger markedets bedste kontinentalsenge, og deres modeller fra Jensen Beds skiller sig især ud. Du vælger selv, om du shopper på schwarz.dk eller i København Ø, hvor deres sengebutik har adresse.

Lignende indlæg