Skab den perfekte arbejdsplads – book et motivationskursus og mentorforløb hos John Harmsen

Hold motivationen blandt medarbejderne i jeres virksomhed i top med et motivationskursus fra John Harmsen, eller få råd og vejledning omkring job og karriere med et privat mentorforløb. 

Styrk arbejdsglæden med et motivationskursus

Motiverede og optimistiske medarbejdere og ledere er med til at skabe gode resultater på arbejdspladsen og sikrer et sundt arbejdsmiljø, hvor alle er glade og trives. Med et motivationskursus eller foredrag om motivation fra John Harmsen, er I sikret en sjov og lærerig dag. Med en humoristisk tilgang bliver I introduceret til forskellige værktøjer, der kan bruges privat såvel som på arbejdspladsen. På motivationskurset får den enkelte værktøjer til at tage ansvar for sin egen trivsel og skabe positiv stemning på jobbet. Et motivationskursus er med til at skabe en arbejdsplads fyldt med arbejdsglæde, optimisme og motivation. Det er det netop fordi, kursusholderen godt ved, hvor vigtigt det er at være glad for at gå på arbejde – både for hver enkelt medarbejder og for virksomhedens samlede resultater. Vælg et motivationskursus online eller med fysisk fremmøde.

Udnyt dit potentiale med et mentorforløb

Er du i tvivl om, hvilket vej du vil gå? Mangler du klarhed? John Harmsen tilbyder dig et mentorforløb, hvor du får råd og vejledning til at finde din vej og blive mere klar på dine prioriteter. Mentorforløbet består af samtaler, og du vil allerede efter første møde opleve, at du rykker dig, fordi din motivation styrkes. Med sine mange års erfaring kan John Harmsen lynhurtigt se, hvad der er vigtigt for lige netop dig og tilpasser mentorforløbet herefter. Du kan henvende dig med mange forskellige udfordringer. Nogen ønsker større gennemslagskraft, nogen føler ikke, de slår til på arbejdet eller i det private, nogen kæmper med angst, og andre savner helt konkret glæde i deres hverdag. Alle har indimellem brug for råd og vejledning, og et mentorforløb er en metode, der har vist sig effektiv for mange.  Mentorforløbet har fokus på dig som menneske, og hvor du ønsker at bevæge dig hen, samt hvilket tempo, dette skal foregå i. Det er dog altafgørende for et succesfuldt mentorforløb, at der er kemi mellem klient og coach – derfor tilbydes du en grundig indledende snak, inden selve mentorforløbet starter.

John Harmsen har 19 års erfaring med at skabe bedre arbejdspladser gennem motivationskurser og mentorforløb. Besøg hjemmesiden www.johnharmsen.dk allerede i dag for at se udvalget og booke dit næste kursus eller foredrag.

Lignende indlæg