Scandbio træpiller og andet biobrændsel forhandles hos Jysk Biobrændsel

Når kulden begynder at finde vej ind i landet, er det utroligt vigtigt at vi har mulighed, for at holde os varme. Har du brug for biobrændsel til at varme hjemmet eller virksomheden op, så bør du helt sikkert tage ind forbi Jysk Biobrændsel. Hos dem finder du nemlig billig biobrændsel som Scandbio træpiller, træbriketter og fyringsolie.

Biobrændsel fra Heatlets til gode priser

Skal der bestilles biobrændsel hjem, så du kan få en dejlig varm stue til vinter, så bør du tage ind forbi Jysk Biobrændsel. De har nemlig biobrændsel på tilbud, så du har mulighed for at få det bedste brændsel, til de bedste priser. På deres side kan du gå gennem alt det biobrændsel de har. De har nemlig et bredt udvalg af både træbriketter, træpiller og fyringsolie. Derudover finder du også strøelse og hestespåner, der kan anvendes til hestens bås. Du kan finde biobrændsel fra mange forskellige mærker som bl.a. det eftertragtede Heatlets. Alle mærker sætter fokus på at føre et miljøvenligt produkt. Ved træpiller er det bl.a. muligt at finde både 6 mm og 8 mm, så du kan være sikker på at få den variant, der bedst matcher dit træpillefyr. Hvis du står og mangler biobrændsel af den ene eller anden form, kan du tage ind forbi jystbiobrandsel.dk. Du kan bestille hos dem uanset om du er privat eller virksomhed. De leverer biobrændsel gratis til Jylland, Sjælland og Fyn samt øer med broforbindelse.

Varm stuen op med Scandbio træpiller

Iblandt deres biobrændsel kan du finde de eftertragtede Scandbio træpiller. Dette er et svensk mærke, der har stor fokus på kvalitet. Du kan derfor være sikker på at Scandbio træpiller har et meget lav fugtindhold. Det er faktisk helt nede på mellem 6-8 %. Det er netop det, der giver Scandbio træpiller den gode brændværdi, som de er kendt for. Du kan se at Scandbio træpiller er lidt mørkere i farven end andre træpiller er. Det er grundet deres tørre- og lagringsproces. Det er gennem lagringen at Scandbio træpiller bliver mørkere, hvor de også opnår alle de egenskaber, der er nødvendige, for at få en holdbar og formstabil træpille. Som mange andre træpiller er Scandbios træpiller restprodukter fra bl.a. sav- og skovindustrien. Den svenske producent sørger altid for at købe råvarer fra ansvarlige leverandører, som sørger for genvækst og som desuden er certificeret med FSC og PEFC. Derfor er Scandbio ikke bare et godt valg for dig, men også for miljøet. Tag ind forbi jyskbiobrandsel.dk, hvis du mangler træpiller til det private hjem eller til virksomheden.

Lignende indlæg