Salg og udlejning af diverse containere såsom 40 fods containere

Hos DC-Supply tilbyder man udlejning og salg af containere i en række forskellige unikke og praktiske design. Man finder både traditionelle fragtcontainere, deriblandt 40 fods containere, 20 fods containere og 6 fods containere. Producenten er én af de bedst herhjemme, og har leveret containere til mange små og store kunder, og til både militære og civile formål. Vil du vider mere om containerne og virksomheden, så læs videre i artiklen herunder.

40 fods containere

De har både nye og brugte containere hos DC-Supply, og næsten med sikkerhed også den type containere som I har brug for. Det gælder også inden for 40 fods containere, hvis man har brug for ekstra meget plads i containeren. Præcis som det gælder med andre typer containere man finder i kataloget på www.dc-supply.dk, og uanset om det gælder nye eller brugte containere, så leveres de i en kvalitet, som sikrer at man nok skal have glæde af dem i mange år, selv ved flittig anvendelse. 40 fods containere fra den danske producent er nemlig designet til at holde sig i topstand, selv under ekstra barske forhold. Der er flere design man kan vælge imellem, og helt sikkert også en 40 fods container der passer til de fragtopgaver eller til den type opbevaring, som I skal bruge den til.

Salg af containere

Udover 40 fods containere, tilbyder man også salg af containere til en række andre formål. Bl.a. inkluderer kataloget inden for salg af containere modeller med køkken, containere med bad og toilet, event containere, offshore containere samt en række andre smarte modeller. Hos DC-Supply har man leveret containere i høj kvalitet siden 1981, og tager man et kig på deres nuværende kvalitet inden for udlejning og salg af containere, er det tydeligt at det stadigvæk er tilfældet.

Lignende indlæg