Rygeskur og betonbænk – ZENZO

Leder du efter professionelle løsninger inden for rygeskure og betonbænke? ZENZO leverer især til offentlige institutioner, men også til erhvervslivet. Der findes mange løsninger inden for byrumsinventar, når du klikker ind på de enkelte kategorier.

Rygeskur og rygerum – Se muligheder til offentligheden

Sidder du i en kommune eller en anden offentlig institution og er ved at kigge efter løsninger i forhold til rygning? ZENZO tilbyder rygerum og rygeskure til offentligheden, men også til virksomheder, der leder efter rygeløsninger i robust kvalitet. Når du vælger et ZENZO rygeskur, så får du kvalitet til det offentlige byrum. Der tilbydes rygerum og rygeskure i mange forskellige designs. Det kunne f.eks. være en rygepavillon, men også indelukkede skure med glaspartier. Det er naturligvis en vigtig overvejelse, om rygerummets design passer til bylivet omkring det. På www.zenzo.dk er der forskelligartede designs, så du med sikkerhed også kan vælge et passende rygeskur. Bestil rygerum til offentlige institutioner og erhverv fra en førende ekspert her i landet.

Betonbænke til det offentlige rum på zenzo.dk

ZENZO tilbyder særdeles robuste betonbænke. Bestil fra et stort udvalg af bænke i beton, hvor der også i denne kategori er et hav af designs at vælge imellem. Der tilbydes innovative og funktionelle løsninger i beton. Det kunne f.eks. være en plantekumme og betonbænk, som kombineres. Det er et grønt indspark, som kan passe godt ind i din kommunes byliv. Der findes betonbænke til parken og til gågaden. Se betonløsninger til strandområdet og til byskoven. ZENZO er en specialist i betonbænke af høj kvalitet, som har et relevant udvalg til alle typer af handlende – både offentligheden og erhverv. Se de fine betonbænke og de funktionelle designs, og bestil det rette til dit byrum.

Hos ZENZO er der forskellige typer af betonbænke og betonmøbler til salg, som kan være med til at forbedre bylivet. Hvis du kigger efter byrumsinventar, så finder du også mange andre løsninger på www.zenzo.dk, der både leverer til erhverv og til offentlige institutioner. Se f.eks. mulighederne inden for rygeskure. Hvis du leder efter et flot rygerum, der holder røgen væk, men som samtidig giver rygerne et fristed, så klik ind på denne hjemmeside.

Lignende indlæg