Røgalarm og Lightning kabel – Køb billigt på www.av-cables.dk

Bestil din røgalarm hos Av-Cables.dk for en sikkerheds skyld. Spar også penge på kulilte detektorer, varmedetektorer og luftkvalitetsmålere på www.av-cables.dk. Leder du efter et Lightning kabel til dit Apple produkt? Ja, så er det også denne hjemmeside, du bør besøge.

Optisk røgalarm til en god pris

Køb en røgalarm billigt, der opfylder gængse sikkerhedsstandarder, så du kan føle dig tryg i dit hjem. Der forhandles optiske røgalarmer med et lavt batteriforbrug. Køb f.eks. en Housegard røgalarm med hele 10 års batterilevetid, og du har også mulighed for at købe flere samlet, og derved spare lidt ekstra penge. Bestil VdS-certificerede smoke alarmer i høj kvalitet, som du naturligvis skal placere de rette steder i dit hjem. Det er især vigtigt, du sætter dig lidt ind i placeringen, inden du glemmer alt om dem igen. Der har lige været en artikel i nyhederne, at der dør færre mennesker i brande i Danmark, men ikke desto mindre bør det tal være meget lavere! Sørg for at installere flere røgalarmer, så din familie og du kan sove trygt og være beredt, hvis der skulle opstå en brand i egen bolig.

Lightning kabel – Flere længder og farver

Køb et Lightning kabel på 2 meter eller vælg korte og længere modeller hos Av-Cables.dk, der gør det muligt at spare væsentlige kroner og ører ved køb af nye Apple stik. Et Lightning kabel benyttes til iPod, iPad, iPhone m.m., og det er derfor et af de mest benyttede kabler i Danmark. Du kan i den grad spare på et Apple Lightning kabel, hvis du vælger at shoppe på www.av-cables.dk, der er storforhandler af Apple tilbehør til MacBooks, iPhones og meget mere. Væld også imellem Lightning kabler i et væld af flotte farver, så du kan lade dine Apple elektronikapparater op med stil.

Når du handler hos Av-Cables.dk, uanset om det er Lightning kabel eller en røgalarm, får du dag til dag levering i langt de fleste tilfælde. Hvis ikke det var nok, så har du også 30 dages fuld returret ved onlinekøb hos denne danske webshop.

Lignende indlæg

Køb en stor powerbank i god kvalitet og opladerstationer til uddannelsessteder hos Charging.dk

Ny stor powerbank i ekstra høj kvalitet, opladerstationer til uddannelsessteder og lignende produkter? Når det kommer til produkter som sikrer at det let at holde strøm på smartphones, tablets og vores andre vigtige elektroniske gadget vi bruger i hverdagen, er Charging.dk den helt rette forhandler at kigge forbi som det første. Her har de nemlig […]