Renoveringer og ombygninger til industri/erhverv hos Hansen & Larsen

Hos Hansen & Larsen får du en erfaringsrig byggepartner, der tilbyder alt i renoveringer og ombygninger til industri og erhverv samt landbrugsbyggeri og VVS-arbejde til private huse eller sommerhuse. Entreprenørfirmaet skiller sig ud fra konkurrenterne i Vestjylland ved at kunne tilbyde det hele i huset.

Ombygning til forskellige industrier (yderligere info på www.hansenlarsen.dk)

En ombygning til industri handler ikke kun om den nye bygning. Det handler også om den eksisterende bygning, som man prøver på at matche og supplere med en ny enhed, der indgår helt naturligt. Hansen & Larsen har rig erfaring med industrielle ombygninger både til kontor, fabrikker og inden for landbrug.

En erhvervsmæssig ombygning finder ofte sted i en god tid. Forretningen trives, og der er behov for nye kvadratmeter for at kunne håndtere en større efterspørgsel. Det kan være, der er brug for flere kontorpladser, da medarbejderstaben er steget, og der snart ikke er flere ledige pladser tilbage. På www.hansenlarsen.dk finder du mere info om deres service inden for ombygninger til industri. Forhør dig direkte gennem deres kontaktformular.

En ledende specialist i renoveringer til erhverv

Nogle gange kan de eksisterende kvadratmeter godt rumme foretagendet, og der vil blot være behov for en erhvervsmæssig renovering. Hansen & Larsen er dygtige til at renovere kontorer med sans for detaljen. Er der behov for både en murer, VVS’er og tømrer? Under normale omstændigheder ville man være nødsaget til at ringe til tre forskellige selskaber. Det kan skabe problemer med kommunikationen, der kan medføre fejl såvel som forsinkelser. Ved at lade Hansen & Larsen om renoveringen, så udføres det hele i huset. De laver også renoveringer i butikker og butikscentre. Skal din shop fremstå lidt pænere inden den nye sæson? Så klik ind på www.hansenlarsen.dk, og indgå i et gyldent samarbejde med din virksomhed. De er eksperter i renovering til erhverv samt mange andre entreprenørområder. Skal kostalden fikses, eller er der behov for at renovere gylletanken? Så tag også kontakt.

Lignende indlæg