Professionel revisor i Århus hjælper ved salg af forældrekøb m.m.

Søger du en pålidelig revisor i Århus? Så er PrivatRevision et godt bud. De er bl.a. eksperter i køb og salg af forældrekøb.

PrivatRevision håndterer salg af forældrekøb

PrivatRevision er et revisor- og advokatkontor i hjertet af Aarhus, som har specialiseret sig især i privatøkonomi og skatteregler. De kender alt til salg af forældrekøb, arv, dødsbo, formue, investeringsejendomme, mindre virksomheder etc. Hvis du skal bruge rådgivning i forbindelse med salg af forældrekøb, så kan du med fordel kontakte dem. Når man sælger en lejlighed kan der nemlig være tale om betydelige avancer, som enten kan blive beskattet eller ikke beskattet. Hvis lejligheden er steget i pris, hvilket den sandsynligvis er, kan dette beløb realiseres i fortjeneste. Nogle gange kan det være fordelagtigt at blive i virksomhedsordningen. Andre gange kan det derimod være fordelagtigt at skifte til beskatning efter personskattelovens regler. Det er den slags spørgsmål, som du kan få helt afklaring om, hvis du bestiller rådgivning i forbindelse med salg af forældrekøb. Revisorerne gennemgår alle papirerne og sikrer dig, at du får den mest fordelagtige løsning for dig og at du får det størst mulige skattefri udbytte helt efter gældende regler. Salg af forældrekøb kan være en stor beslutning, og du kan også snakke med kontoret om, hvad dine muligheder er for evt. at beholde lejligheden som investeringsejendom og udlejning til tredjepart. Læs meget mere på www.privatrevision.dk.

Find din revisor i Århus

Søger du revisor i Århus? PrivatRevision er et revisor- og advokatkontor i Århus midtby og har i mange år arbejdet med bl.a. familierelaterede sager såvel som større eller mindre private økonomier. De er landets førende inden for forældrekøb og har desuden speciale i arv, formueforvaltning, skatteregler, dødsbo og meget mere. Hvis du gerne vil hjælpe dine børn godt i gang med studierne, så kan et forældrekøb være en god løsning. I den forbindelse kan du finde god rådgivning hus privatrevision.dk, for de har mange års erfaring med rådgivning af købere. Der er mange spørgsmål der melder sig: hvilken slags ejendom, søger I løbende afkast eller går I efter den langsigtede prisstigning på ejendommen? Skal der lejes værelser ud til andre end jeres børn, fx kærester eller venner? Alle referaterne af foreningsmøder skal gennemgås for at være helt up-to-date med lejlighedens egentlige stand og evt. fremtidige planer for renoveringer etc. Som revisor i Århus har de mange års erfaring med sager om bl.a. skat og formue, og de kan også hjælpe dig, hvis du skal finde den bedste måde at forvalte din formue på. Der findes mange måder, man kan vende skattereglerne til sin fordel, men det kræver professionel rådgivning fra nogen, der er godt inde i sagerne. Find din revisor i Århus på deres hjemmeside.

Lignende indlæg

Træpiller fra Pillemadsen.dk

Træpiller er blevet et populært valg for mange, der søger pålidelig og effektiv brændsel til deres varmesystemer. Der er lang tradition  for brugen af træ som energikilde her i Danmark, og træpiller tilbyder en robust løsning, der imødekommer behovet for konstant varmeforsyning i mange hjem og virksomheder. For dem der ønsker at få adgang til […]