Prøv PetiteKnit strikkeopskrifter og Mayflower garn hos Maskefabrikken

Vi danskere har rigtig stor strikkeglæde. Maskefabrikken er en butik, som egner sig perfekt til dig, der ønsker at handle det hele nemt online. De er en af landets førende både inden for PetiteKnit strikkeopskrifter og Mayflower garn. Samtidig tilbydes personlig service, hvis du har spørgsmål til de forskellige kvalitetsprodukter, der sælges inden for garn, strikkepinde og opskrifter. Se også udvalget fra Filcolana bl.a. med Peruvian Highland Wool og Arwetta. Køb også meget andet i strikkeudstyr bekvemt fra eget hjem.

De berømte PetiteKnit strikkeopskrifter er elsket af god grund

PetiteKnit strikkeopskrifter hitter inden for strikkeverdenen. Det er faktisk en succes, der ikke har så mange år på bagen. Det gør det blot mere imponerende, hvad skaberen Mette Wendelboe Okkels har opnået. Den ”hemmelige” opskrift er blot høj kvalitet og gennemarbejdede design. Der er stor værdi i at kunne strikke de flotteste beklædningsgenstande til barnet, som kan bruges i lang tid frem og måske gives videre til den næste i rækken. Se de forskellige PetiteKnit strikkeopskrifter til drenge og piger på www.maskefabrikken.dk. Derinde finder du trøjer, kjoler, sommerbluser, cardigans og meget andet. Der skal selvfølgelig også være lidt til mor, og PetiteKnit står også bag strikkeopskrifter til kvinder, der ønsker unikt tøj. Glæd dig til at prøve de skønne strikkeopskrifter fra PetiteKnit. Du har adgang til ekstra mange hos Maskefabrikken.

Dejligt Mayflower garn til flere typer strik

Mayflower garn er elsket af mange. Mærket er veletableret og har stået bag strikkegarn helt siden 1951. Der er mange, som strikker med det, ikke blot her i Danmark, men også i udlandet. Mærket har i dag base i Brønderslev, og er faktisk blevet til en af de største garngrossister i hele Norden. Det siger noget om, hvor langt Mayflower har nået med deres garn. Når man først har prøvet Mayflower garn, er det ikke svært at forstå, hvorfor så mange elsker det. Prøv selv at bestille nogle forskellige typer hjem evt. til en strikkeopskrift eller til et freestyle projekt. Du finder Mayflower garn fra typerne Molly, New Sky, Easy Care og mange andre. Rigtig god strikkelyst!

Lignende indlæg

Begynd dit næste kreative projekt hos Art-de-vinci.dk, hvor du finder både farveblyanter og Ranger Alcohol ink i høj kvalitet

Tegning og maling er de to kunstformer, som du finder alverdens produkter til hos www.art-de-vinci.dk. Hvad end du er på udkig efter akryl- eller akvarelmaling, farveblyanter eller pensler, kvalitetsmærker, såsom Ranger Alcohol ink eller noget helt andet, så finder du alt dette og mere til hos Art-de-vinci.dk. Der er ingen grænser for, hvor store og […]