På tales.dk får du altid gode priser på populære titler som Ringenes Herre og andre lydbøger

Det er ingen tilfældighed, at logoet hos tales er et hjerte med et æseløre. Den store kærlighed til fortællinger er grundlaget for en boghandel, der i dag har mere en 12 millioner titler på menuen. Der fås alt fra Ringenes Herre til fagbøger om økonomi, som alle er let tilgængelige på deres gratis app.

Læs eller lyt i den gratis app til lydbøger og e-bøger

Med den gratis app fra tales kan du se dig omkring i det enorme udvalg af e-bøger og lydbøger, før du skriver dig op som medlem på deres abonnement, tales Premium. Som medlem af tales Premium kan du blandt andet lytte til lydbøger eller læse e-bøger – helt ubegrænset. Den gratis app, til blandt andet lydbøger, er nem at downloade og endnu nemmere at navigere rundt i. Er du derfor stor lydbogs-entusiast, eller har planer om at blive det? tales står klar med gode priser og et enormt sortiment på deres gratis app til blandt andet lydbøger.

Læs eller genlæs Ringenes Herre hos tales

Har du desuden passion for fantasy, findes lydbøger og meget andet også i denne kategori. Ringenes Herre er et godt eksempel på en kendt titel, der findes som både lydbog, e-bog eller almindelig bog på både dansk og engelsk. Er du derfor mere til ‘Lord of the Rings’ end Ringenes Herre, kan du sagtens få lov til at være dette. Fortællingerne fra den forhistoriske verden i Ringenes Herre er blevet læst af mere end 100 millioner mennesker verden over, og du kan snildt blive den næste. Hos tales forhandles alle de oprindelige bøger fra Ringenes Herre samt Hobitten, i kronologisk rækkefølge, på både dansk og engelsk. Mangler du bare en enkelt af bøgerne for en komplet samling, fås denne nemt på tales.dk, men er du ny i fantasy-verdenen fås også hele sættet—den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af.

Besøg tales.dk allerede i dag, hvis du vil dykke ned i det enorme udvalg af bøger i et ligeledes enormt udvalg af genrer og formater.

Lignende indlæg