Natuzzi og Nielaus – to eksklusive møbelmærker

Bestil Natuzzi- og Nielaus-møbler online hos ILVA Max Jessen Terndrup. De yder landsdækkende service plus indbæring af møbler for en god pris.

Natuzzi og deres italienske møbeldesign på max-jessen.dk

Natuzzi og deres italienske kvalitetsmøbler giver et bestemt look i hjemmet, der ikke kan opnås med andre brands. Derfor er Natuzzi-møbler også populære her i landet såvel som i resten af Europa. På www.max-jessen.dk kan du f.eks. købe Natuzzi-2-personers-sofaer i læder samt sæt med 3+2-sofaer til en favorabel samlet pris. Natuzzi-lænestole er ensbetydende med den samme høje kvalitet. Køb kvalitetsmøbler fra Natuzzi på max-jessen.dk, og få fri fragt fra 499 kroner. Natuzzi-møblerne lever, som sagt, op til meget strenge kvalitetskrav, som er verificeret med certificeringerne ISO 9001 og 14001.

Nielaus-møbler heriblandt sofaer og lænestole

Overvej også Nielaus-møbler, der er kendte for flotte design, der ses i danske stuer over hele landet. Køb sofaer, lænestole m.fl. fra Nielaus på www.max-jessen.dk, og oplev de håndlavede kvalitetsmøbler. Inden bestilling, så overvej at komme forbi Terndrup, hvor du kan slænge dig i en af Nielaus-sofaerne og -stolene inden køb. Der vil en servicemedarbejder også stå klar til at vejlede dig og fortælle mere om mærket og dets karakteristika. Både Jade-øreklapstolen og Arne Vodder-lænestolen er populære valg. Oplev også den simple, men særdeles stilfulde Nielaus Opus-loungestol på www.max-jessen.dk.

Hvis du vælger at tage til Terndrup for at kigge nærmere på Natuzzi- eller Nielaus-møbler, så overvej også nogle af de andre brands. ILVA Max Jessen Terndrup ligger inde med en lang liste af attraktive designere som FDB, Carpe Diem, Stressless og HAY. Køb sofaborde, daybeds, sofaborde etc. Møbelhuset står altid i spidsen, så derfor finder du konstant nye kollektioner fra de kendte brands. Når man også tager de mange servicefordele med i betragtning, så er det hele turen værd. Hvis du hellere vil handle online, kan du overveje at ringe til telefonnummeret eller skrive en mail for mere info om bestemte produkter.

Lignende indlæg

Fordele ved køkkenbordplader i stål

Hvis du gerne vil have den perfekte kombination af flot design, høj kvalitet og funktionalitet i dit køkken, så skal du vælge en rustfri stålbordplade. Der er mange fantastiske fordele ved at vælge en køkkenbordplade i stål. De er billige, nemme at vedligeholde, og så er det også en praktisk og hygiejnisk løsning til køkkenet.  En […]