Luk skind og læder ind i dit liv med en ruskinds blazer eller en mobil taske fra depeche-denmark.dk

DEPECHE. laver lækkert skindtøj i den bedste kvalitet. Du kan finde alt fra mobil tasker til en oversized ruskinds blazer i deres kollektion!

DEPECHE. designer mobil tasker i lækre materialer

Søger du et unikt look, så bør du kende til DEPECHE. De har genopfundet lædertøj og laver alt fra blazerjakker til jumpsuits i læder, og det er ret spændende at følge med i. Læder har mange fordele, da det er enormt slidstærkt og et helt naturligt materiale. Til tasker og jakker er det genialt, da det er så godt som vandtæt, og det kan behandles med fx sværte eller fedt, når det trænger til at blive piftet lidt op. Hvis man behandler sit skindtøj godt, så kan det sådan set holde hele livet. På depeche-denmark.dk kan du også finde mobil tasker i læder, og der er flere smukke og seje modeller at vælge imellem. Deres feminine – men samtidig rå – design gør mobil taskerne perfekte til den stærke kvinde, der har attitude og ikke er bange for at se feminin ud! Du kan finde forskellige smukke mobil tasker i butikken, hvor der bl.a. er modeller der hænges om halsen i snor eller modeller med crossbody rem.

Skil dig ud med en smart ruskinds blazer

DEPECHE. laver selvfølgelig også læderjakker. Deres store udvalg spænder vidt fra MC-agtige læderjakker med bikerkrave, taljebælte og store lynlåse til ruskinds blazere i lysere farver til kvinder. Søger du en helt unik skindjakke, så bør du tjekke deres oversized ruskinds blazer. Den er lavet i meget blødt ruskind, så den falder smukt og naturligt på kroppen, og den findes i både ”thunder grey” og ”sand.” Find den helt rette farve til din stil, og bær den sammen med jeans og sneakers eller en nederdel og høje hæle. Der er mange muligheder, for dette er helt unikke og eksklusive design. En blazerjakke er historisk set ”mandetøj”, men er for årevis tilbage blevet approprieret af kvinderne. Det oversized look på denne ruskinds blazer gør den til et original indspark i denne designhistoriske ping-pong. Den er virkelig stilet og perfekt til kvinder, der har en unik stil, som de ikke er bange for at vise frem.

Lignende indlæg