Konfirmationsbuffet og frokost ud af huset til virksomheder

Der er flere ting, som den gode chef kan gøre for at skabe glæde for medarbejderne. Få ting trumfer dog at tilbyde en frokostordning. Madkonceptet er en partner til dem, der efterspørger denne service i København og omegn. Hvis du ønsker catering til private fester, vil de også gerne hjælpe. Deres konfirmationsbuffet er elsket af tidligere konfirmander og deres ensemble. I år har de også ramt plet med en buffet i særklasse.

Madkonceptet gør det nemt at bestille firmafrokost

Madkonceptet og deres firmafrokost er lige til at forstå. Der er ikke noget hokuspokus, blot god mad til døren og til tiden. Det koster ikke yderligere, hvis der er særønsker som f.eks. hos veganere og allergikere. Tilvalg er også muligt til møder og lignende. Det er denne transparens og fleksibilitet, der gør det yderst attraktivt at vælge Madkonceptet. Det er noget, mange firmaer har spottet, men selvom de har travlt, så har de også plads til jeres virksomhed på et abonnement til firmafrokost. Oplev selv, hvorfor så mange i København taler om Madkonceptet og deres frokostordning. Friskhed og gode råvarer kommer man langt med. Det er der desværre mange af konkurrenterne, der ikke har forstået. Tilmeld dig frokostordning i dag ved at klikke ind på kategorien hos www.madkonceptet.dk og ved efterfølgende at benytte deres onlineformular.

Årets konfirmationsbuffet kan vælges online

År 2020 var speciel i mange henseender og også for konfirmanderne. År 2021 er desværre ikke året, hvor vi er gået tilbage til normen. I mange sogne har konfirmationerne været udsatte. Mangler du stadigvæk en leverandør til konfirmationsbuffet? Vælg konfirmationsmad på madkonceptet.dk, og vær tryg ved at få den bedste mad. Deres konfirmationsbuffet er sammensat af lækre retter, der får tænderne til at løbe i vand blot ved at læse dem. Helstegt culotte af kalv og pastapenne med pesto af basilikum indgår. Den står også på trøffelsauce, bearnaisecreme, citrusstegt laks og meget mere. Denne konfirmationsbuffet kommer til at blive husket i lang tid efter 2021.

Lignende indlæg

Gør din virksomhed attraktiv med en frokostordning til virksomheder

At have en frokostordning til virksomheder kan være en af de mest effektive måder at forbedre både medarbejdertilfredsheden og produktiviteten på arbejdspladsen. Ved at tilbyde lækre og nærende måltider hver dag skaber I et positivt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig værdsatte og motiverede. Fordele ved en frokostordning til virksomheder En frokostordning til virksomheder har mange […]

Bruger du dine krydderier rigtig?

Paprika, karry, Tikka Masala, oregano og timian. De dufter fantastisk og smager himmelsk – hvis man altså bruger det rigtig! Synes du, at du er rundhåndet til at krydre din mad, men smager den stadig som at stikke tungen lige ud af vinduet, så kan det godt være fordi, at du bruger dine krydderier forkert.  […]