Køb Task og Barlinek biopiller – Afhent i Tyskland

Lakoda forhandler topkvalitets træpiller online, og du kan både købe piller fra Barlinek, Task, German Pellets og Lava på hjemmesiden. Læs mere på lakoda.dk, og bestil allerede i dag!

Barlinek træpiller – Billigst hos Lakoda

Se det brede og prisstærke udvalg af Barlinek piller fra Tyskland, som du henter syd for den danske grænse. Barlinek træpiller er helt naturlige, og der er tale om biobrændsel af en seriøs, god kvalitet. Det er ikke kun pga. miljøet, man bør vælge Barlinek piller (selvom det er en særdeles god grund!), men også pga. økonomien. Mærket har en usædvanlig god sammenhæng imellem prisen og kvaliteten, og Lakoda fører dem til meget bedre priser, end man ser det hos konkurrenterne. Afhent pillerne i Tyskland, hvorved du sparer momsen. Bestil Barlinek 8 mm allerede i dag, og lån en trailer ved afhentning! Så har du plads til et større læs på vej hjem. Så er der sandsynligvis ikke behov for at hente mere før næste sæson!

Task piller – Læs mere på lakoda.dk

Task træpiller er også et godt bud, og mange danskere køber ind fra dette mærke, når det er tid til at bestille brændsel. Lakoda er leveringsdygtig med Task træpiller i flere typer. Derfor finder du både 8 mm og 6 mm træpiller fra Task, hvor du helt selv vælger, om du vil afhente i Tyskland, eller du ønsker at køre forbi lageret syd for Århus. Prisen er selvfølgelig væsentlig lavere ved afhentning i Tyskland. Kvaliteten har altid været i højsædet hos Task, og pillerne er af en rigtig høj, miljøvenlig standard, der ikke er til at tage fejl af. De kommer nemlig fra FSC-certificerede fyrretræer. Se de lave priser ved at klikke ind på www.lakoda.dk.

Hos Lakoda får du både den bedste service og kvalitet. Køb fra de mest kendte mærker online, og spar penge på biobrændsel. Bestil træpiller fra Task, Barlinek, German Pellets og Lava allerede i dag via hjemmesiden, du finder på www.lakoda.dk.

Lignende indlæg

Tapas menu og catering til firmaevents og private fester

Elsker du tapas? Bestil tapasanretninger til din firmafest eller privatfest. Book catering online hos Madkonceptet, der tilbyder lækker diner transportable i København til gode priser. Der er stor forskel på cateringvirksomheder, og madkonceptet.dk ligger i den høje ende af kvalitetsskalaen, når man kigger på hele Hovedstadsområdet.