Investering for begyndere hos Crowdton – Crowdlending er nemt

Det er let at komme i gang med at investere, faktisk langt nemmere end det var for blot et årti siden. Hvis du er begynder, så klik ind på crowdton.com. De tilbyder crowdlending i Danmark, hvor man kan komme i gang for blot 10.000 kroner. Pengene lånes ud til at opføre solcelleanlæg, og så betales de tilbage til dig med en rente.

Mere viden om crowdlending i Danmark på www.crowdton.com

Er du ikke så god til finans? Det gør ikke spor, fordi Crowdton tilbyder crowdlending til hele Danmark. Man behøver ingen kvalifikationer for at komme i gang, og man behøver ikke at tjekke op på sin investering. Med investeringer i enkeltaktier bør man have styr på de aktuelle nyheder i firmaet. Det kan være stressfuldt for almindelige danskere, som gerne vil foretage en investering, der vokser, men som gerne vil lade den passe sig selv. Hos Crowdton er der ikke noget at tjekke. Du får dit afkast løbende eller i slutningen af din binding (alt efter hvilket produkt, du vælger). Bind dig i fem, ti eller femten år, og få et afkast, der afhænger af din bindingsperiode. Du kan investere i solcelleparker, og som noget nyt kan du også investere i grønne ejendomsprojekter. Crowdlending er stadigvæk forholdsvis nyt i Danmark, men mange spår, at det kommer til at blive endnu vildere. Fordi der er en del fordele ved at vælge crowdlending i forhold til aktier, ETF’er, investeringsforeninger, obligationer, højrentekonti etc.

Investering for begyndere uden krav om specialviden

På crowdton.com er det let selv for begyndere at investere. Investeringsplatformen er simpelt anrettet, og det kræver ikke nogen viden for at tjene penge. Crowdton har også skabt en masse materiale, som du kan læse på hjemmesiden. Du finder f.eks. en gratis investeringsguide, og du kan også se forskellige videoer om investering for begyndere. Faktisk så er danskerne langsomme om at komme i gang med at investere, og vi har generelt en anden investeringskultur end i USA. Her i Danmark er det typisk at investere i bankens muligheder, men det er ikke altid oplagt. Crowdlending gør det let for begyndere at sikre et stabilt afkast med minimale risici.

Find mere info om crowdlending i Danmark på www.crowdton.com.

Lignende indlæg