Info om polycarbonatplader og facadesystemer fra firmaet Mogens Rasmussen

Det kan gøre underværker for facaden af opsætte polycarbonatplader. Mogens Rasmussen tilbyder også andre typer facadesystemer samt indvendig og udvendig solafskærmning. Læs også om vinduesmarkiser på mras.dk, hvor du altid får en professionel løsning til erhverv, der kommer til at bringe værdi i mange år frem.

Fordelene ved polycarbonatplader

Med polycarbonatplader får man en rigtig god, holdbar facade. Materialet benyttes til mange typer af bygninger – alt fra lufthavne til lagerbygninger. Man får et økonomisk produkt, der er bedre for miljøet og scorer topkarakter på funktionalitet.  Derfor sætter en stor del af entreprenører pris på netop polycarbonatplader, som de hos Mogens Rasmussen er specialist i at levere. En anden fordel ved plader i polycarbonat er, at de er meget modstandsdygtige over for vejret. Så beskytter de også mod støj. Tag Mogens Rasmussen ind over tegnebrættet. Lad dem snakke med bygherre, planlægger, arkitekt etc. for at finde ud af, hvor polycarbonatplader bedst kan implementeres i det kommende projekt. Læg også mærke til de andre typer af facadesystemer, som leverandøren tilbyder.

Et komplet, avanceret facadesystem til dine virksomhedsbehov

Hos Mogens Rasmussen er de mestre i komplekse systemer til facader, der er målrettet firmaer i mange erhverv. En træfacade giver f.eks. et flot look, der både egner sig til kontorbyggeri, men også til bygherren, som ønsker at skabe et unikt beboelsesprojekt. I vaskehaller skal man have en særlig type facade. Disse skal kunne modstå de forskellige rensekemikalier og den kraft, de bliver kastet rundt med. Mogens Rasmussen leverer også facadesystemer til vaskehaller, der er i topkvalitet. Uanset hvilket facadesystem, man vælger, skal kvaliteten være i top. Men ikke nok med at produkterne er i professionel standard. Implementeringen skal ske af dygtige fagfolk, der kan deres kram. Tag kontakt til medarbejderne fra mras.dk for at høre, hvordan de kan hjælpe med at virkeliggøre et unikt facadesystem på kontorbygningen eller til andet erhvervsbyggeri.

På mras.dk finder du også yderligere info om klimalofter, solafskærmning og udendørs persienner.

Lignende indlæg