Luminex A/S

Hos Modern Lamps finder du industripendel og andre arkitekttegnede lamper

Modern lamps er både en webshop og en fysisk butik i hjertet af Østerbro i København. Deres designforståelse er upåklagelig, og udbyder derfor et stort sortiment af møbler og lamper. Arkitekttegnede lamper, fransk vintage eller art deco — Modern Lamps både sælger og restaurerer det hele.

Få en rå og rustik industripendel til stuen eller soveværelset

Mange forskellige typer pendler lamper, blandt andet i stilen fransk vintage, er en stor og vigtig del af sortimentet hos Modern Lamps. Hvis du er på jagt efter et rustikt udtryk, er det bedste valg nok en fransk vintage pendel med patina. Næsten intet stråler vintage mere end en fransk vintage lampe, der desuden passer ind i de fleste hjem med sit simple og rå design. Hæng den over spisebordet, sofabordet eller i køkkenet — pendlere kan det hele uden problem. Hos Modern Lamps finder du fransk vintage lamper i flere forskellige materialer og nuancer, det er bare at gå på opdagelse i udvalget af pendlere online eller i butikken. Her vil du med sikkerhed kunne finde en pendel, der passer til din smag, om den så er mere rå og rustik, end klassisk og enkelt.

Vælg arkitekttegnede lamper fra Piet Hein eller Poul Henningsen

Modern Lamps er stolte af, at netop deres sortiment af vintage- og arkitekttegnede lamper kommer fra nogle af verdens største internationale design ikoner. Navne såsom Poul Henningsen, Piet Hein og Eames er alle uundgåelige navne på den internationale design scene, og ikke mindst navne der forhandles hos Modern Lamps. Arkitekttegnede lamper forhandles stort hos Modern Lamps, så det garanteres, at der findes en i et design til netop din smag. Arkitekttegnede lamper har med tiden holdt sig populære, ikke bare for deres alsidighed og fleksibilitet, men for deres tidsløse og netop funktionelle design. Giv dig selv en chance for at blive inspireret hos www.modernlamps.dk, os du vil med sikkerhed finde din nye design-investering. Hold dig opdateret på udvalget af vintage design møbler og lamper på www.modernlamps.dk, eller kig fordi butikken og forsvind væk i en verden af flotte former smukke materialer.

Lignende indlæg

Fordele ved køkkenbordplader i stål

Hvis du gerne vil have den perfekte kombination af flot design, høj kvalitet og funktionalitet i dit køkken, så skal du vælge en rustfri stålbordplade. Der er mange fantastiske fordele ved at vælge en køkkenbordplade i stål. De er billige, nemme at vedligeholde, og så er det også en praktisk og hygiejnisk løsning til køkkenet.  En […]