Godt udvalg af bordflag og træflagstænger på www.langkilde-flagfabrik.dk

Find den rette træflagstang hos Langkilde & Søn, der også fører flere typer af flag. Køb f.eks. danske bordflag, der kan tages frem til festen, men selvfølgelig også hverdag. På langkilde-flagfabrik.dk finder du også egnsflag i høj kvalitet.

Træflagstang med norsk, svensk eller dansk flag

Leder du efter en træflagstang? Hos Langkilde & Søn kan du købe flagstænger i træ med gratis fragt på ordrer over 699 kr. Køb en lille træflagstang, der er vidunderlig foran kolonihavehuset eller sommerhuset til at flage med Dannebrog. De sælger også luksusflagstænger med norske og svenske flag. For mange danskere (og svenskere, nordmænd og grønlændere for den sags skyld) er det vigtigt at flagre. Dannebrog er folkets flag, og vi tager det regelmæssigt frem til forskellige lejligheder. Der er jo snart en del helligdage, hvor flaget i haven og rundt omkring i byerne kommer frem. Det er også skønt med en Dannebrogsvimpel, som kan hænge hele tiden og blæse flot i vinden. Så uanset om du kigger efter en træflagstang eller et flag til at hænge op i den store flagstang, så hop ind på www.langkilde-flagfabrik.dk.

Køb bordflag og Kay Bojesen figurer fra den Kgl. Hofleverandør Langkilde & Søn

Langkilde & Søn tilbyder forskellige typer bordflag i flotte design. Det er f.eks. den kendte garder fra Kay Bojesen i en unik udgave, som er en skøn gave f.eks. til konfirmation og til barnedåb. Den pryder også ofte bordet rundt omkring i Danmark, når der holdes fødselsdag. Du finder også bordflag med Dannebrog i mindre format, der kommer til at se fin ud på spisebordet eller i vindueskarmen. Langkilde & Søn har det rette bordflag til dig uanset behov. Den Kgl. Hofleverandør sørger for hurtig levering. Der er ingen grund til at købe bordflag eller andre typer flag hos andre end denne flagspecialist, der servicerer hele landet, men som også leverer til Sverige og Norge.

Hvis du leder efter en træflagstang med et dansk, svensk eller norsk flag, så besøg forhandleren Langkilde & Søn. De tilbyder også bordflag samt regnbueflag, der er populære til Pride-parader og andre sammenhænge her i sommervarmen. Prøv også at se på deres maritime flag inkl. signalflag online.

Lignende indlæg