Frokost+ firma frokostordning ud over det, man forventer (sund mad til døren)

Når det kommer til firma frokostordninger i Århus og omegn, så vælg Frokost+. De står for en fænomenal kvalitet og masser af gode tilvalg. Også uden for byen har virksomheder selvfølgelig mulighed for at deltage – både i Beder, Malling og Galten, men også så fjernt som Horsens og Randers. Det gør frokostplus.dk førende i Østjylland.

Firma frokostordning som buffet / portionsanretning

Frokost+ har i en lang årrække tilbudt en firma frokostordning til kunder i hele Århus. De tager sagtens turen til Skanderborg, Randers og andre byer i Østjylland. Det hele gøres rigtig spændende, konstant med nye retter, man ikke har prøvet før. Gode klassikere som boller i karry serveres også, og de tilbyder ligeledes surprise menu. Denne østjyske cateringspecialist leverer til en lang række af postnumre. De kører til Stilling, Tilst, Tranbjerg og Mårslet. Deres enestående firma frokostordning er også tilgængelig i Åbyhøj, Århus V og Sabro. Listen med postnumre udvides løbende, men hvis dit postnummer er derpå, kan du godt regne med, at de hos Frokost+ kan levere firmafrokost til døren. Det gælder både for Randers, Hasselager, Hørning, Viby J. og mange flere.

Frokostordning til dem i Århus, der ønsker særklasse på arbejdspladsen

Frokost+ er efterhånden blevet positivt bemærket af en lang stribe virksomheder i Østjylland. Deres frokostordning i Århus er til dem, der stiller meget høje krav, også til prisen. Fordi kuvertprisen er rigtig stærk, når man kigger på den skyhøje kvalitet. Gode råvarer er selvfølgelig alt, og hos virksomheden gør de en del for, at I kommer til at sætte tænderne i friskhed. Deres anerkendte frokostordning til firmaer i Århus og andre dele af Østjylland er udstillet i form af en række menuforslag online. Disse siger noget om, hvad I kan forvente. Der kommer ikke til at være nogle problemer, hvis der er vegetarer, veganere eller lignende på jeres arbejdsplads. Hos Frokost+ tager de hånd om specielle kostmæssige krav og leverer velsmagende mad, som alle bliver glade for. Sundhed og smag går hånd i hånd. Hvorfor ikke gøre det meget nemmere for alle i jeres firma med en frokostordning fra www.frokostplus.dk?

Lignende indlæg

Konfirmationsbuffet og frokost ud af huset til virksomheder

Der er flere ting, som den gode chef kan gøre for at skabe glæde for medarbejderne. Få ting trumfer dog at tilbyde en frokostordning. Madkonceptet er en partner til dem, der efterspørger denne service i København og omegn. Hvis du ønsker catering til private fester, vil de også gerne hjælpe. Deres konfirmationsbuffet er elsket af […]