Fra modulbyggeri og pavillon til totalentreprise-løsning og modulbygning

Som skole – gymnasie, efterskole, folkeskole eller erhvervsskole – kan man rende ind i at mangle plads til kommende elever. Det kan også være, at skolen er i gang med en større renovering og derfor har brug for en midlertidig løsning til at huse de mange elever. Modsat, kan man som daginstitution – børnehave, vuggestue eller SFO – også have brug for at udvide kapaciteten, forbedre faciliteterne eller lignende.

Hvad end behovet er, så kan der skræddersyes en skolepavillon, modulbyggeri til børnehaver eller en totalentreprise-løsning ud fra topmoderne og miljørigtige faciliteter hos FOCUS Moduler A/S.

Udvid skolens kapacitet med en skolepavillon

Som skole kan man have brug for at udvide sin pladskapacitet til nye og gamle elever af den ene eller anden årsag. Og frem for at sende dem hjem på onlineundervisning eller stimle dem sammen i små klasselokaler, så kan man opsætte en skolepavillon.

Med en skolepavillon fra FOCUS Moduler A/S kan man få midlertidige og permanente løsninger, som kan være ene og alene ekstra klasselokaler, men som også kan være en helt ny afdeling. Derfor kan en skolepavillon foruden klasselokaler også bestå af toiletter, gange, m.m.

Til trods for, at en skolepavillon måske ikke bliver fast inventar på skolen eller ikke bliver integreret med resten af skolen, så får både elever og lærere gode arbejdsforhold. For ikke nok med, at der er højisoleret, så er der også ventilatorer til somrene og varmepumper til vintrene. Dermed er der de bedste forudsætninger for at opretholde et sundt og godt indeklima. Tilhørende vil der også i en skolepavillon være store vinduer, der giver en masse naturligt lys ind i klasselokalet.

Udvid daginstitutionen eller opfør en ny med et modulbyggeri

Som børnehave kan man have brug for at udvide daginstitutionens pladskapacitet eller faciliteter. Med et modulbyggeri til børnehaven kan man udvide pladsen i børnehaven til enten flere børn, eller så de nuværende børn har flere kvadratmeter at lege og lære på.

Modsat, kan ønsket fra ledelsen også være et helt andet. Det kan være, at man som ledelse ønsker at opføre en helt ny børnehave. Derfor kan et modulbyggeri til børnehaver også komme som en totalentreprise-løsning. Og hvad betyder det? Et modulbyggeri til børnehaven som totalentreprise-løsning vil være et modulbyggeri, som har alt det nødvendige som ventilatorer, rum, garderobe m.m., men også udgravninger til el, vand, varme og internet. Tilhørende vil et modulbyggeri til børnehaven også kunne sammensættes med flere moduler med forskellige faciliteter og dermed i sidste ende blive en helt ny børnehave på eksempelvis 500 kvadratmeter. Læs mere om modulbyggerier til børnehaver på www.focusmoduler.dk.

Lignende indlæg

Alt fra advokater i tvangsfjernelse til gratis advokathjælp til frivillig anbringelse

Hvis du står i en uoverskuelig situation, der har at gøre med tvangsfjernelse, anbringelse eller lignende, bør du altid søge professionel hjælp. Dette er du sikker på at finde hos www.tvangsfjernelse.com, som er et team af specialiserede advokater i tvangsfjernelse. Derfor skal du ikke tøve med at søge gratis advokathjælp til frivillig anbringelse eller en […]