Foto print og fotokalendere med personlige billeder hos Silkeprint

Hvis du vil gøre noget specielt for dine svigerforældre eller måske din søster, så overvej at lave en fotokalender 2021 med egne billeder. Med en service som silkeprint.dk er det let at komme i gang med at skabe personlige kalendere med de digitale billeder, som du har. Du skal blot uploade dem, når du bestiller. Silkeprint tilbyder også foto print samt fotobøger til lave priser.

Fotokalender 2021. Bestil online på silkeprint.dk

Det er billigt og nemt at designe en fotokalender 2021 på www.silkeprint.dk. Fordi deres software er gjort så brugervenlig som muligt. Når du har designet en fotokalender til næste år, så bliver den sendt til print med det samme og dernæst sendt med posten. Derfor får man hurtig levering, selvom der er tale om et skræddersyet produkt. Det er især her op til julen, at der er stor efterspørgsel for at lave fotokalendere. Det er selvfølgelig fordi, at de fleste gerne vil sikre sig en ny kalender, inden år 2021 begynder, men også fordi det er en god gave at give til de nærmeste. Giv f.eks. en fotokalender til forældrene, så de kan følge med i jeres liv fra det forrige år, når de sidder og nyder morgenkaffen.

Foto print til de bedste priser. Hurtig levering

Foto print er også let at bestille på www.silkeprint.dk, hvor dine digitale billeder kan trykkes på noget kvalitetsfuldt fotopapir. Med foto print hos Silkeprint får man som regel sine foto prints med posten 1-2 dage efter bestilling. Start med at designe de perfekte foto prints efter dine ønsker nu, fordi du vælger helt selv størrelse, format og antal. Vi har vist alle sammen oplevet, at SD kortet eller mobiltelefonen er blevet fyldt op med billeder, som vi aldrig får kigget på. At have billederne fysisk i hånden er en helt anden følelse. Man får mere lyst til at tage dem frem. Læs mere om foto print af digitale billeder via silkeprint.dk.

Bestil fotokalendere, fotobøger og foto print til stærke priser og med fantastisk kundeservice hos Silkeprint.

Lignende indlæg