Fordele ved køkkenbordplader i stål

Hvis du gerne vil have den perfekte kombination af flot design, høj kvalitet og funktionalitet i dit køkken, så skal du vælge en rustfri stålbordplade. Der er mange fantastiske fordele ved at vælge en køkkenbordplade i stål. De er billige, nemme at vedligeholde, og så er det også en praktisk og hygiejnisk løsning til køkkenet. 

En praktisk køkkenbordplade

Stål er et robust materiale, som holder i årevis. Derfor vælger mange køkkenbordplader i rustfrit stål. Stål er varmebestandigt, slagfast og rustfrit – perfekt til et køkken!

En rustfri stålbordplade er nem at holde ren. Snavs, fedt og madrester sætter sig ikke i overfladen, og kan nemt tørres og vaskes af igen. Køkkenet er et sted, hvor hygiejnen skal være i orden, fordi vi står og håndterer madvarer. Dette kan en rustfri stålbordplade bidrage til. 

Et moderne stål-look

En køkkenbordplade i stål kan komplimentere alle de andre hvidevarer. Stål-looket går nok aldrig af mode, og det kan integreres i alle former for køkkener. Skab en harmoni mellem stålbordpladen og din håndvask og armatur, som også er lavet i stål. 

Det perfekte design til køkkenet

Rustfrie stålbordplader er som skræddersyet til køkkener. Stål kan tåle det meste både vand og ekstrem varme uden at tage skade. Knive kan heller ej lave mærker i bordet, og skulle du tabe noget tungt på køkkenbordpladen, så laver du ikke buler. 

Stålbordpladen kan heller ikke ruste, så selvom du spilder vand eller andre væsker udover den, så bliver den ved med at se pæn ud. 

En flot stålplade til køkken eller bryggers

Stålplader er ikke kun praktiske i industrikøkkener. I private hjem er køkkenbordplader i stål også blevet en favorit, da de komplimenterer den rå nordiske stil. 

Besøg JKS Bordplade og køb din nye stålbordplade til køkken eller bryggers. Disse stålplader er fremstillet af 1,5 mm rustfri børstet stål, som giver et blankt og stilrent look. 

Stålet er svejset over en bordplade, så den er massiv og holdbar. Du kan både købe en rustfri stålbordplade, som er helt glat eller med vust, som sikrer at vand ikke løber af pladen og ned på gulvet.

Hvad koster en rustfri bordplade?

Stål er et super godt og økonomisk materiale, som også er en langtidssigtet investering. Prisen afhænger af, hvor lang din bordplade skal være, hvor tyk den skal være, om den skal laves med eller uden vulst.

Du kan altid ringe til JKS Bordplade og få et uforpligtende tilbud på en rustfri stålbordplade.

Lignende indlæg