First Floor CPH forhandler en flot New Yorker glasvæg

Både i hjem og på virksomheder, kan der være behov for lidt ekstra lys i lokaler. First Floor CPH har løsningen med deres glasvæg, der netop tillader mere lys i et rum, men også afskærmer for lys. Derudover kan de også tilbyde New Yorker væg, der kan være lige det du mangler.

Få mere lys på kontoret med en glasvæg

Skal to rum opdeles, så er en glasvæg uden tvivl en rigtig god løsning. Du kan finde flotte vægge i glas online hos First Floor CPH. Deres glasvæg er inspireret af den industrielle stil, der har både elegante og rustikke detaljer. En glasvæg tillader at der kommer mere lys ind i et rum, hvilket specielt kan være godt, i de mørke mødelokaler eller kontorer. Selvom en glasvæg er lavet i glas, er den lydtæt, og sikrer derfor at møder kan foregå i ro og mag. Netop da glasvæg også holder lugte ude, kan det være en rigtig god til at adskille køkken og stue. Firstfloorcph.dk har et spændende udvalg af glasvægge, så du bør tage derind forbi hvis det lyder som noget for dig.

New Yorker væg som unik detalje i dit hjem

First Floor CPH kan dog også tilbyde deres New Yorker væg, der kan give ethvert hjem en flot og unik detalje. Disse flotte New Yorker vægge bliver produceret i hånden på deres eget værksted, med sorte stålsprosser der omkranser glas. Du kan være sikker på at få en skræddersyet løsning, uanset om det er til dit private hjem eller det er til kontoret. De har gjort processen med en New Yorker væg let for dig. De sørger nemlig for at være med i processen fra start til slut. Du kan tage ind forbi firstfloorcph.dk, hvis du gerne vil se hvordan en New Yorker væg kan se ud. Det er selvfølgelig også dér, du kan finde kontaktoplysninger, så du kan få bestilt New Yorker væg til hjem eller kontor.

Lignende indlæg

Indret din stue med plakater

Indret din stue med plakater At indrette sin stue med plakater er en fantastisk måde at tilføje personlighed og liv til rummet. Plakater kan reflektere din smag, interesser og minder, samtidig med at de tilbyder en økonomisk og nem måde at opdatere indretningen på. Det brede udvalg af designs, farver og størrelser gør det muligt […]