Find et bredt udvalg af karameller overtrukket med chokolade eller en gaveæske med håndlavede karameller ved Karamelleriet.dk

Karamelleriet har et stort udvalg af karameller overtrukket med chokolade. I deres butik kan du bl.a. købe en gaveæske med håndlavede karameller.

Oplev en lækker og efterspurgt gaveæske med håndlavede karameller hos www.karamelleriet.dk

Karamelleriet blev startet i 2006 i en nedlagt cykelkælder i Jægersborggade i København af to Bornholmske venner, som elsker karameller og dansk, traditionsrigt håndværk. Deres karamelkogeri blev hurtigt en succes, og siden har de åbnet endnu et kogeri på Svaneke Havn i deres fødeby på Bornholm. De laver håndlavede luksuskarameller, dragerier, flødekarameller og hårde karameller rullet i lakrids eller florsukker. I butikken kan du bl.a. forskellige gaveæsker med håndlavede karameller. Deres gaveæsker er forskellige og egner sig til mange lejligheder, såsom serveringer eller fødselsdage. Der findes søde budskaber og temaer, hvor du bl.a. kan finde en gaveæske med håndlavede karameller specielt til mor eller far. Der findes diverse størrelser, hvor du uden tvivl vil kunne finde noget, der passer netop til dit budget og behov. Læs mere på www.karamelleriet.dk, hvor du kan finde en gaveæske med håndlavede karameller til en god pris og helt sikkert vil kunne finde den perfekte gave til den, du holder af.

Køb forskellige karameller overtrukket med chokolade eller andre lækre varianter hos Karamelleriet

Hos Karamelleriet finder du alt indenfor lækre, håndlavede karameller, som er friske fra karamelkogeriet. På deres hjemmeside finder du blandt andet karamel overtrukket med chokolade, hvor der her er flere forskellige spændende varianter at vælge imellem. Du finder bl.a. Hr. Frost, som er en flødekaramel med peanuts og mørk chokolade. Frk. Tø er en appelsinkaramel med hvid chokolade og passionsfrugt. De har også flødekaramel med salt og mørk chokolade samt chokoladekaramel med karamelliseret chokolade. Med andre ord, så er der mange forskellige smagsoplevelser at vælge imellem på siden, og hvis du drømmer om spændende smagsbomber med karamel overtrukket med chokolade, så kan du finde forskellige interessante poser i sortimentet. Der findes også gaveæsker, som er oplagte til højtider eller fødselsdage.

Klik ind på karamelleriet.dk, hvor du finder hele udvalget tilgængeligt på nettet. Her kan du shoppe og få hurtig levering lige til døren, så du kan komme i gang med at smage på de søde sager. Der er mange gode gavemuligheder også til firmagaver.

Lignende indlæg