Entreprenørvirksomhed med ekspertise i landbrugsbyggeri samt ombygning af hus

Hansen & Larsen er en entreprenørvirksomhed med ekspertise bl.a. inden for landbrugsbyggeri samt renovering. Skal du bruge en gylletank eller søger du hjælp til ombygning af hus, så læs med her.

Driftssikker gylletank

Hansen & Larsen har snart 46 års erfaring med landbrugsbyggeri i Vestjylland, og de er de bedste på området. Skal du bruge en gylletank omkring Tarm, Ringkøbing eller Skjern, så kan du være sikker på, at de kan klare opgaven for dig. De har i mange årtier lavet kvalitetsbyggeri for vestjyske landmænd, og når det kommer til kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke, så leverer de klart de bedste løsninger. En gylletank skal være driftssikker og langtidsholdbar, for sikkerhed og funktionalitet er nøgleord, når det kommer til den slags løsninger. De vil helt sikkert kunne lave en løsning, som du kan bruge til noget, for de har mange års erfaring og er kvalificerede til at udvikle løsninger til moderne landmænd, der gerne vil udvide driften. Du vil helt sikkert kunne finde præcis den løsning, du skal bruge på deres side. Læs mere på www.hansenlarsen.dk, hvor du kan finde inspiration og indhente et godt tilbud på en gylletank.

Ombygning af hus

Hos Hansen & Larsen kan du finde hjælp til ombygning af hus i Vest- eller Midtjylland. De er eksperter i renoveringsopgaver og stiller med både murer, tømrer, konstruktører, tegnere og VVS-mænd, hvis du skal have udført omfattende ombygninger af huset. Som entreprenørfirma tager de både store og små opgaver, så uanset, om du skal have renoveret en mur eller have lavet en hel tilbygning kan de klare den for dig, og du kan være sikker på, at du nok skal blive tilfreds med resultatet. De har enormt mange års erfaring som både tømrer- og murerfirma samt entreprenørfirma. Når det kommer til ombygning af hus, så er det vigtigt at man vælger en løsning, der respekterer det allerede eksisterende både i forhold til æstetik og materialer. De er specialister og vil helt sikkert kunne finde den perfekte løsning på dine behov for ombygning af hus.

Lignende indlæg