Elbil opladningskabler – Har du styr på forskellene?

Skal du have et godt ladekabel til elbil, så læs mere her om hvordan du skal vælge det rigtige.

Find det rette ladekabel til din elbil på internettet, hvor priserne er lavere

Mangler du et ladekabel til elbilen, så er der forskellige gode forhandlere der sælger kabler uafhængigt som er originale og IP54 certificerede (læs også mere i denne artikel). Der er mange forskellige bilmærker, som er begyndt at lave elbiler, og lige så mange kabler findes der, så du skal selvfølgelig vælge det rigtige kabel i forhold til din bil. Der er varianter i mange forskellige prisklasser, og ladekabler til elbil med EU kontakt og spiralkabel. Med et godt kabel lader din bil hurtigt op og giver dig hurtigere mulighed for at komme ud at køre igen. Man skal jo sørge for, at elbilen er ladet ordentligt op, før man kører af sted, for ellers kan man risikere at løbe tør for strøm på batteriet, og det er jo ikke det samme som at løbe tør for benzin, for der er måske ikke lige nødvendigvis en ladestation i nærheden. Med et godt ladekabel til elbil kan du sikre dig strøm på batteriet.

Opladningshastigheden har stor betydning

Der findes et bredt udvalg af ladekabler til elbiler på internettet, og du kan købe originale kabler til dit bilmærke fra flere forskellige uafhængige forhandlere. Der findes ladekabler i forskellige længder også med spiralkabel. Hvis du skal bruge et godt kabel, så findes der flere muligheder for at finde det. Ladekablerne bliver mere og mere effektive til at lade batteriet op, så det går hurtigere og hurtigere. Det er smart, hvis man skal langt og ofte skal lade, men de fleste elbilejere har en ladestation hjemme hos dem selv og lader deres bil op om natten. Hvis du skal bruge et ny ladekabel til elbil, så køb et godt kabel med den rigtige længde som giver dig den fleksibilitet i forhold til parkering, som du skal bruge. Der er mange forskellige prisklasser, og det handler for det meste om, hvor hurtigt kablet lader bilen op. Et godt ladekabel til elbil lader ret hurtigt.

Lignende indlæg

Tryghed med intelligent overvågning af hjemmet

Der er desværre en væsentlig tyveririsiko i Danmark. Især visse områder er særligt udsatte. Der vil det give god mening at udstyre hjemmet med Smart Home WiFi overvågning. Sådan et overvågningssystem vil gøre det muligt at sove lidt mere trygt om natten.