Brændetårne og covers til liggestole og parasoller – Havehobby.dk

Havehobby.dk har alt i brænde inkl. træbriketter og brændetårne, som kan få dig igennem vinteren. Skal dine havemøbler også igennem de kolde vintermåneder? Så se udvalget af covers og havemøbelovertræk til solsenge, loungemøbler, liggestole og meget andet online på www.havehobby.dk.

Køb et lufttørret eller ovntørret brændetårn

Køb både lufttørret og ovntørret brænde, der er sat pænt op i et brændetårn. Det er den perfekte måde at opbevare løst brænde på, så du slipper for at stable efter leverancen med lastbil. Havehobby.dk tilbyder flere typer brændetårne online, hvor du f.eks. kan vælge imellem ovntørret ask, birk og blandet løvtræ samt lufttørrede udgaver af de forskellige træsorter. Køb ovntørret brænde i brændetårn med et lavt fugtindhold, der er klar til brug med det samme, eller bestil lufttørret træbrænde online, hvis du selv har tid til at tørre det. Havehobby.dk giver dig nogle af markedets bedste priser på brændetårne med kvalitetstræ, og hvis du har brændeovn, er dette udvalg et ”must see”.

Covers og hyndeposer til havemøbler, loungemøbler etc.

Det er selvfølgelig ikke kun os mennesker, der kan lide under vinterkulden og det barske, danske vejr. De forskellige havemøbler har også behov for at blive beskyttet, så de kan komme godt frem på den anden side af vinteren, og så de ser flotte ud, når du tager dem i brug igen i løbet af sommermånederne. Havehobby.dk tilbyder alt i havemøbelovertræk og vandtætte covers til parasoller, solvogne, havestole, loungemøbler m.m., og du kan købe presenninger i mange størrelser og dimensioner samt til yderst konkurrencedygtige priser. Tag et kig på de vandtætte presenninger via www.havehobby.dk, og bestil covers og overtræk til liggestole, haveborde, solsenge, loungesæt og meget andet i havemøbler. Du får hurtig levering, når du køber hos Havehobby.dk, der også udmærker sig i forhold til serviceniveauet, uanset om du køber vandtætte covers til havemøbler eller noget andet på webshoppen.

Kigger du efter brænde i forme af et brændetårn? Vælg imellem lufttørret og ovntørret brænde til særdeles stærke priser online, eller køb vandtætte presenninger til dine havemøbler hos Havehobby.dk webshoppen, der altid er klar på at rådgive og vejlede dig til et bedre køb.

Lignende indlæg