Badeanstalten holder dig sund og rask med læbepomader og ansigtsolier m.m.

www.badeanstalten.dk er en elsket og populær hjemmeside, der forhandler plejende hudprodukter fremstillet i Danmark af højeste kvalitet. Når du vælger at handle her, gør du både dig selv og miljøet en tjeneste. Derfor skal du ikke tøve med at tage et kig rundt på den flotte og imponerende hjemmeside, hvor du præsenteres for sortimenter af skønne produktserier, såsom læbepomader og ansigtsolier, bodyscrubs og lotions m.m. Badeanstalten sætter altid dig og din velvære i højsædet.

Fugtgivende læbepomader og -salver af naturlige ingredienser

Hold dine læber sunde med en fugtgivende løbepomade fra det lækre udvalg hos Badeanstalten. Du finder læbepomaderne i flere varianter, så du kan finde den, der passer dig bedst. Vælg bl.a. mellem læbepomader i form af sticks og salver, alt efter hvad du synes bedst om. Ligegyldigt hvilken læbepomade du vælger fra sortimentet, er du sikret plejende egenskaber, som dine læber vil elske dig for. Pomaderne og salverne er nemlig fyldt med blødgørende ingredienser, som alle læber har godt af. Vælg mellem forskellige dufte, såsom grape, citrus og menthol m.fl. Her er der noget for enhver smag.

Vitaliserende ansigtsolier med nærende pleje for alle hudtyper og aldre

Ansigtsolierne fra Badeanstalten er for dig, der ønsker ekstra velvære og wellness i din hudplejerutine. I sortimentet af ansigtsolier finder du varianter med flere forskellige egenskaber og til forskellige hudtoner, alt efter med hvilket formål du ønsker dig en olie. Ansigtsolie og -serum findes bl.a. i form af vitaliserende, anti-aging, E-vitamin og andre varianter. På den måde er du sikker på at finde en olie eller serum, der lever op til dine ønsker, hvad end det er at mindske rynker, tilføre mere næring eller noget helt tredje. Du kan læse mere om den enkelte ansigtsolies egenskaber, og hvilken du bør bruge, ved at klikke ind på den.

Lignende indlæg