2BM har stor viden om SAP og tilbyder bl.a. IT-værktøjer som Security Dashboard

Der findes ikke mange konsulenthuse i Danmark, der ved lige så meget om SAP som 2BM. Virksomheden har siden år 2000 hjulpet et væld af store og mellemstore virksomheder med rådgivning, implementering og meget mere, der har at gøre med den populære administrative software-løsning. Læs med her og bliv klogere på konsulentvirksomheden og et af deres værktøjer, Security Dashboard.

Eksperter i SAP

SAP har i mange årtier været mange virksomheders foretrukne administrative software. De tre bogstaver står for ”Systeme, Anwendungen und Produkte”, som på dansk kan oversættes til ”systemer, løsninger og produkter”. 2BM er medlem af verdens største forhandleralliance af konsulenthuse, der arbejder med SAP, nemlig United VARs, som har medlemmer i knap 100 lande. I Danmark er 2BM det eneste medlem. Dette betyder, at virksomheden ikke blot kan trække på deres egne medarbejderes store viden og erfaring med SAP, men på hele deres netværk. Derfor er konsulenthuset en oplagt samarbejdspartner for virksomheder, der ønsker at effektivisere, systematisere og forbedre en lang række af deres processer. SAP har i flere årtier været det bedste af sin slags, og hvis I vælger 2BM som jeres partner, får I altså det bedste af det bedste.

IT-værktøjet Security Dashboard

Med virksomhedens værktøj Security Dashboard er det blevet enormt nemt af overvåge SAP-sikkerhedsparametre. Med Security Dashboard bliver virksomhedens kritiske sikkerhedsparametre kontrolleret og valideret hele tiden. På den måde kan I hurtigt identificere og eliminere sikkerhedsrisici i virksomhedens SAP-landskab. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål til 2BM, eller hvis du kunne tænke dig at vide mere om deres værktøjer, som fx Security Dashboard, kan du nemt og hurtigt finde deres telefonnummer og e-mailadresse inde på deres overskuelige, intuitive og brugervenlige hjemmeside, 2bm.dk, hvor du også kan læse meget mere om alt fra virksomhedens profil til Security Dashboard. Så hvorfor ikke vælger 2BM som jeres virksomheds SAP-partner? I vil bestemt ikke fortryde det.

Lignende indlæg

Lækker catering til nytår og julefrokost

Inde på madkonceptet.dk har du muligheder for at vælge cateringløsninger til livets højtider som f.eks. jul og nytår. Bestil nytårsmad og julebuffet ud af huset, og få mere tid på dagen til at nyde den i fulde drag. Det er diner transportable af bedste kvalitet, hvor råvarerne er nøje udvalgte. Der leveres i hele København!