20 fods container mål – Den mest populære containertype

DC-Supply har et bredt udvalg af containere til mange forskellige formål. Her kan du bl.a. læse mere om 20 fods container mål samt hvad du kan bruge en container til.

Vælg den rette container på dc-supply.dk

Hos DC-Supply har de mange års erfaring med at ombygge containere til mange forskellige brugsformål. Der er væsentlige muligheder med skibscontainere, for de kan let bygges sammen, stables, der kan skæres huller til vinduer og døre, de kan isoleres, lydisoleres, der kan tilføres el, vand, toilet, der kan installeres kølesystem, hylder, senge, køkken og meget mere. De fungerer altså som en glimrende kasse til et hus, en køleboks, et lager, en barak, en skurvogn, et øvelokale, et værksted, et mobilt slagteri eller noget helt andet. Der er enormt mange muligheder og det er kun fantasien der sætter grænser. Bestil containere fra dc-supply.dk. På værkstedet arbejder ingeniører, konstruktører, tømrer og smede sammen og kan klare nærmest hvilken som helst opgave. Deres forskellige kompetencer giver dig mulighed for at få din container lige som du vil have den. Klik ind på deres side og find inspiration til, hvad du kan bruge en container til.

Læs om 20 fods container mål online

Hos DC-Supply kan du finde skibscontainere til mange forskellige formål. De kan bruges til enormt mange forskellige ting, og på grund af deres modulform kan de let fragtes, stables og bygges sammen. Det er smart at bygge containere sammen for på den måde kan man få større rum. De kan både bygges sammen i højden og i bredden. En af de mest almindelige containere er mellemstørrelsen 20 fod. På siden kan du finde alle 20 fods container mål i en overskuelig tabel, så du kan finde ud hvilken slags container du skal bruge til at opfylde din drøm. 20 fods container mål varierer nemlig alt efter om det er en standardiseret ISO container eller en high cube model. Desuden kan den være isoleret indvendigt, hvilket også giver nogle andre 20 fods container mål, som du også kan finde i deres skema. Find længde, bredde og højde på din containerdrøm her.

Lignende indlæg