|
 
Virksomheden.dk

Forside > WebhotelWebhotel

Et webhotel er en eller flere webservere, hvor en virksomhed udlejer plads til hjemmesider, så de er tilgængelige på WWW. Hvor et almindeligt hotel huser mennesker, så huser et webhotel altså hjemmesider.

En standardløsning på et webhotel består oftest, ud over et tilknyttet domænenavn, af et antal MB plads til filer, et antal e-mail-postkasser, forskellige muligheder for at afvilke scripts og evt. også adgang til at benytte en database.

De fleste webhoteller reklamerer med fri trafik, men i realiteten er det de færreste der tilbyder dette. Det skal du altså være opmærksom på hvis du køber webhotel til en hjemmeside med mange besøgende.

Udbydere som tilbyder Fri trafik har som regel ingen fast grænse for trafik, men der er selvfølgelig grænser. Serverne skal rumme mange kunder og det er ikke smart hvis en kunde har så megen trafik så andre får problemer med hastigheden.
Du er her: Webhotel - Alt om opstart af virksomhed

Afgifter - Afskrivning - Aktieselskab - Anlægsaktiv - Anpartsselskab - Bestyrelse - Bevilling - CVR-nummer - Egenkapital - Faktura - Goodwill - Hensættelse - Hjemmeside - Interessentskab - Iværksætter - Kreditnota - Kvittering - Markedsføringsloven - SE-nummer - Selskabsskat - Visitkort - Webhotel - Årsrapport - Virksomheden -