|
 
Virksomheden.dk

Forside > KundeplejeKundepleje

Når man taler om kundepleje, hentyder man til, at det er vigtig af holde fast på sine trofaste kunder. Det er vigtige at holde fast i dem end at få nye. Selvfølgelig er det vigtigt, især i starten, at du sørger for at skaffe dig nye kunder, men hvis du behandler dine gamle kunder ordentligt, så kan du ikke få dem til at vende tilbage. Samtidig kan det betyder meget hvis folk begynder at tale dårligt om din virksomhed. Sørg for ikke at tage mere ind end du kan klare, og sørg for at overholde de aftaler du laver. Det er vigtigt i forhold til at lave en succesfuld virksomhed.

Det kan godt være at du ikke tjener så meget på kortsigt, men du kan være sikker på at du på lang stigt vil komme til at tjene mere.
Du er her: Kundepleje - Alt om opstart af virksomhed

Afgifter - Afskrivning - Aktieselskab - Anlægsaktiv - Anpartsselskab - Bestyrelse - Bevilling - CVR-nummer - Egenkapital - Faktura - Goodwill - Hensættelse - Hjemmeside - Interessentskab - Iværksætter - Kreditnota - Kvittering - Markedsføringsloven - SE-nummer - Selskabsskat - Visitkort - Webhotel - Årsrapport - Virksomheden -