|
 
Virksomheden.dk

Forside > Iværksætter tipsIværksætter tips

Her er en række gode tips, hvis du vil være iværksætter.
  1. Hvad brænder du for?. Hvad vil du helst lave. Hvis du brænder for en ide, så skal det nok lykkes.

  2. Vær realistisk. Selv om du har lyst til at sælge børnetøj, så skal du også være realistisk. Hvis er marked er overmættet, så er der ingen penge at tjene.
  3. Fortæl om din idé. Men giv ikke dine forretningshemmeligheder bort.

  4. Accepter fejl. Vi kan ikke undgå at begå fejl som iværksættere. Se dem som en mulighed for at blive klogere og lære, hvordan du kommer videre.

  5. Prioriter din sparsomme tid på de ting, som virkelig flytter noget. Som iværksættere er vores knappeste ressource vores tid. Hop endelig over hvor gærdet er lavest, hvis det hjælper dig til at komme hurtigere i mål.

  6. Pas på din energi. Som iværksættere lever vi af vores gode energi og passionen for det, vi laver. Slukkes flammen, mister du din vigtigste ressource.

  7. Find sparringspartner. Det er vigtigt at finde nogle mennesker, som kan udfordre dig og give dig inspiration .

  8. Fokuser på dine kunders behov i stedet for dit produkts fortræffeligheder. En velkendt fejl for mange iværksættere er, at vi er så forgabt i vores egne produkter, at vi helt overser, at det i sidste ende er kunderne, der er afgørende for, om vi får succes.

  9. Spørg om hjælp. Andre mennesker er ofte meget villige til at hjælpe. At spørge andre til råds er ofte den bedste måde at bygge langvarige relationer på og giver dig uvurderlig viden, som du kan handle på.

  10. Gør tingene på din måde. Mange mennesker står klar i kulissen med gode råd til, hvordan du bør gøre tingene. Hvis du ønsker at skabe noget nyt, vil der altid være nogle, der synes, at det, du gør, er helt forkert. Tag det som et tegn på, at du nok er på vej i den helt rigtige retning.Du er her: Iværksætter tips - Alt om opstart af virksomhed

Afgifter - Afskrivning - Aktieselskab - Anlægsaktiv - Anpartsselskab - Bestyrelse - Bevilling - CVR-nummer - Egenkapital - Faktura - Goodwill - Hensættelse - Hjemmeside - Interessentskab - Iværksætter - Kreditnota - Kvittering - Markedsføringsloven - SE-nummer - Selskabsskat - Visitkort - Webhotel - Årsrapport - Virksomheden -