|
 
Virksomheden.dk

Forside > Hvor får du vejledningHvor får du vejledning

Her er en række forsalg til hvor du kan hente hjælp og rådgivning til din virksomhed.

Internettet

Der er masser af mulighed for at få vejledning for iværtsættere på internettet. Bla. er amino.dk er et godt sted at søge hjælp. Der er altid masser at andre iværksættere, som gerne vil hjælpe dig med de spørgsmål du kunne have.

Regionale Væksthuse

På de regionale væksthuse kan man få information og gratis vejledning til iværksættere som vil etablerede virksomhed, eller har burg for andet til at komme videre.

Lokal Erhvervsservice

Hos den lokale erhvervsservice i din kommune kan du få vejledning om at starte og drive virksomhed. Erhvervsservice tilbyder bl.a. hjælp til at kortlægge problemer og behov for den enkelte iværksætter eller mindre, allerede etablerede virksomhed. Erhvervscentrene arrangerer gratis temamøder og hjælper til med at etablere netværk og kontakt til andre iværksættere.

Henvisning til yderligere rådgivning

Erhvervsservice kan derudover, hvis der er behov for det, henvise til relevant rådgivning, herunder private rådgivere, som kan yde egentlig rådgivning til iværksætteren eller den mindre virksomhed. De private rådgivernetværk kan bestå af virksomheder, banker, investorer, revisorer, advokater, virksomhedsrådgivere mv. med særlige kompetencer og erfaring i rådgivning af iværksættere.
Du er her: Hvor får du vejledning - Alt om opstart af virksomhed

Afgifter - Afskrivning - Aktieselskab - Anlægsaktiv - Anpartsselskab - Bestyrelse - Bevilling - CVR-nummer - Egenkapital - Faktura - Goodwill - Hensættelse - Hjemmeside - Interessentskab - Iværksætter - Kreditnota - Kvittering - Markedsføringsloven - SE-nummer - Selskabsskat - Visitkort - Webhotel - Årsrapport - Virksomheden -